- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли хора болни от СПИН?
Ми не познавам...в смисъл той като цяло СПИНА не е чак толкова разпространен..аз доколкото знам са около 1000 души в България...или малко повече..но под 2000 ..а и аз живея в село...затворено общество е...съмнявам се някой от познатите ми да има СПИН...Даже съм 100% сигурна че никой няма...а и от градските ми фр-та...никой нямаТе са кротки,невинни и отговорни
![]()
Дори и някой да има едва ли ще ти каже "Здравей,аз съм Пенка,болна съм от СПИН.",така че никой не е на 100% сигурен познава ли такива хора или не ... и все пак гласувах с 'не',защото незнам никой от познатите ми да имат СПИН.
Официално регистрираните са около 1000, а май са повече като цяло.Първоначално написано от KimBerLy1912
Доколкото знам, не познавам. Дори и някой от мойте познати и приятели да е болен от това, ни най-малко няма да си променя отношението към него.
Животът е адът описан в Библията!
Mai ne poznavam...
Странно как досега всички са игнорирали невежото ти изказване. Независимо, че СПИН-ът е синдром, човек пак може да е болен от СПИН. СИНДРОМИТЕ са болести също. Просто се наричат така като медицинско название на някои болести. Duuuuuuuuh?Първоначално написано от swords1010
![]()
The only truth they can accept is their own.
Вече са около 1000, даПървоначално написано от koalka
А си спомням как през 2005 се учудвах, че са цели 580
Най-много заразени има в София, Пловдив, Варна и Бургас. И не, не защото са по-големи градове (и заради това също, но главната причина не е това), защото именно в тези градове има най-много хомосексуални. Нека хомосексуалните да не ми се обиждат
Аз съм напълно gay friendly , само съобщавам фактите.И те самите знаят, че от всички социални групи те са НАЙ-ЗАСТРAШЕНИТЕ И РИСКОВИТЕ...
Около 50% от заразените са на възраст 18-25г. Най-младият заразен доколкото си спомням беше на 16г. Повече от 90% от болните са се заразили по полов път.
Това е статистиката.За жалост... се предполага, че заедно с нерегистрираните болни, бройката надхвърля 2000
И повечето от тях вероятно дажене подозират за състоянието си. Пазете се, хора. SAFE SEX ALWAYS!
The only truth they can accept is their own.
Да, познавам. И?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз също не познавам, но дори и да познавах какво? тва няма да промени нищо...
>>> House Music <<<
mm...momcheto ne e bolno, a samo e nositel ne znam twa za kwo se schita ama glasuvah s "da"![]()
mm...momcheto ne e bolno, a samo e nositel ne znam twa za kwo se schita ama glasuvah s "da"![]()
Не не познавам, но и да познавах нямаше да си променя мнението към този човек.Лошото е че повечето хора са жестоки и ако ноучат за някой че е болен ще почнат да му викат "Ей спинозния" и така нататък.![]()
![]()
не![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Не познавам.Но и да познавах,нямаше да се отнасям по по-различен начин.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Еми щом е носител значи е болен.Първоначално написано от life_in_loud
![]()
Няма нищо вярно в това,че е болен.Има голяма разлика между това да носиш в себе си ХИВ и това да си болен от СПИН.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
При първият случай,само имаш вируса в себе си без да го развиеш,но ако не се взимат предпазни средства,можеш да го предадеш на партньоа сиМного хора с години не разбират,че са ХИВ-позитивни,тъй като до колкото знам няма показатели,които да те потикнат към това да се изследваш.
При втория случай,си болен от синдрома на придобитата имунна недостатъчност,но и развиваш болеста в тялото си,не само че я пренасяш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Кво друго да допълня?!Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Мисля,че не.Но знам за една мацка(по физиономия) в града ми,че е болна...![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не познавам