- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас?
Аз съм момиче на 9 години и преди няколко месеца ми доиде първия цикъл и започнах да изпитвам невероятно сексуално желание и постоянно съм готожа да скоча на някое момче и да го скъсам от секс.Според вас възможно ли е да родителите ми да са ме излагали за годината ми на раждане?Или се развивам преждевременномоля кажете ми че се притеснявам
Oпределено са те излъгали.. Ако беше на 9, отдавна да си се наeбала поне с десетина. Така е модерно сега. Ами когато станат на мода девствениците, какво ли ще правим.. Сигурно ще си шием пyтките.
Spored men si dosta typa..Ti akt za rajdane znaish li kvo e?Poznavam momicheta,koito se razvivat byrzo i ne im e "problem"!I shte ti dam BEZPLATEN syvet,makar che za vsichko se plashta-HVYRLI SE OT 8-q ETAJ,AKO SHE STAVASHTYPA KURVA!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... хора!!!. аз на 9 години си играх още с колички в пясъчника долу пред блока...какво става,какв означи 9 години...в смисал - на 18 съм ,не съм чак с толкова остарели разбирания...
Stultum est timere quod vitare non potes...
Обаче е бати лудото...как не ви омръзна да пускате тъпи теми...А тая специално дори не е смешна..
![]()
Ami chesno kazano az mislq che .....dneshnite deca mn se razvivat i nishto chudno sled vereme da zapochnata dase chukat na 10Mislq che tva e porednata tema EBAVKA!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
maleeee ne,nemoga.takava prostotiq ne bqx chuvala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aide razbiram-doshlo ti e na 9 ..priemam go nqkak si,no da se zamislish nad tova vashte da sa te izlagali za rajdaneto ti...e ne ma tva veche e varxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кви хора е??Първоначално написано от unauthorized
тва не са човешки същества!![]()
Тц Боже прибери си версийте..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Е кво толкова му е сложното
Изчакай още 1 годинка и действай :>
Поне да си на двуцифрено число
Трябва да си щастлива, че ще си поживееш повече![]()
+1Първоначално написано от KimBerLy1912
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
\Първоначално написано от sweet_sorcerer
/ \
/
Мнооогоо тъпа и безмислена тема...Как може родителите ти да те излъжат за годината на раждането ти?Чуваш ли се?Хаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
![]()
WTF ???
![]()
![]()