.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Счупено огледало?

Вярно ли е,че когато се счупи огледало носи нещастие?И когато е счупено голямо семейно огледало какво значи това,и какво да се направи с огледалото

Град
    Sofia
    Ми до колкото съм чувал носи 7 години нещастие

Аз пък не вярвам в такива глупости. :P ...Пък кво да праиш с огледалото мии изхвърли го бе :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

As po princip ne vqrvam mnogo mnogo na sueveriq no suhto sum 4uvala 4e nosi 7 godini neshtastie.Ama samo neshto beshe ako se ogledash v takova ogledalo.

Град
    Sofia
    Ми до колкото съм чувал носи 7 години нещастие

Град
    зад ъгъла
    мдамм - "7 години нещастна любов".... ама нали не вярваш в това
    аз съм чупила две огледала дотук, да видим още колко ще счупя
    на твое място бих си запазила едно парченце от тва, дето съм счупила и бих си го "нарекла" за късмет, ей така - напук

.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако не вярваш в такива суеверия и не си внушаваш че ще ти се случи нещастие то нищо лошо няма да стане! Но дори и да стане знай че само това е съвпадение.Лека вечер!

Аз днес счупих огледало и с мойто мило се хванахме и съм щастлива мн, но да видим на татък дано да е добре сичко

Чувала съм,че като го счупиш трябва да го изхвърлиш в река Оо ...
    ако вярваш -хвърляй,ако не-още по-добре

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Ако не вярваш в такива суеверия и не си внушаваш че ще ти се случи нещастие то нищо лошо няма да стане! Но дори и да стане знай че само това е съвпадение.Лека вечер!
    I az tova vikam

аз съм чувала, че на колкото парчета счупиш огледалото толкова години нещастна любов ще имаш.....бла бла и тем подобни глупости
    Абе туй са врелини кипели.....ибаси тъпите суеверия. Като не им вярваш няма и да се случват

^Якоо...чупиш голямо огледало на 40 годишна възраст на повече от 200 парчета.Ще живееш до толкова години,и то нещастна...
    Бабини деветини...Суеверия...Пфуу!

Тва с не6тастието са пълнии глупостии :P

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Abe are stiga s tiq prostotii we

Много интересно, преди 4 години счупих огледало и 7 годишното нещастие още не е започнало...
    И любовта ми си е много щастлива... брей брей...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    #mainatown
    Глупости са тва
    Обичам само един човек и това съм аз.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Niakude biah 4ela 4e triabva 7 4asa da ne se subirat stuklata i taka 6te ima6 samo 7 4asa a ne 7 godini ne6tastie ma tva spored men sa glyposti.Az pove4eto si ogledala sum gi 4ypila puk sum si happy

Град
    Lulinville
    Аз в последния месец счупих 3 огледала...въпреки това не вярвам че тва носи 7 години нещастие..ако е вярно начи 24 години ше ми е мн яко да да !!

Голям фен
    Божеееее,имам феноменалната способност да троша.Чупила съм 2 големи огледала и 4 малки....айде да видим ся кво ще стане....цял живот ще страдам в любовта...все пак 6х7 са си 42....аз ся съм на 17....с божията помою на 59 ще се оженя...канени сте на сватба всичките
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен
    Божеееее,имам феноменалната способност да троша.Чупила съм 2 големи огледала и 4 малки....айде да видим ся кво ще стане....цял живот ще страдам в любовта...все пак 6х7 са си 42....аз ся съм на 17....с божията помою на 59 ще се оженя...канени сте на сватба всичките

Голям фен

Абе като слушам някои счупено огледало нещастие черна котка ти мине пътя нещастие минеш под стълба пак нещастие.Добре кой идиот измислил тези работи и кои идиоти му вярват ....
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Аз пък не вярвам в такива глупости. :P ...Пък кво да праиш с огледалото мии изхвърли го бе :P
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

I as mislq 4e tova sa stari izmislici za6toto sa6tiq den kogato predlojih na moqta priqtelka predi tova tq s4upi ogledalo a vsi4ko mejdu na s e perfektno
    -Icko-

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ох, хора... не знам... Сигурно е съвпадение, обаче...
    Счупих огледало през 2007-ма година - началото някъде. Ама съвсем инцидентно. Беше огледалце от един снакс, бях отделила стъклото от рамката и подреждах стаята... А за капак при мен бяха мама, баба, дядо... Поне татко не беше, слава Богу! !!!И аз стъпих върху огледалото!!!... щото хич не гледам къде ходя! Разревах се в началото, бях чувала, че носи нещастна любов... Изхвърлих ги парчетата и след минутки вече си обясних, че тва са пълни глупости и само ако си внуша, ще има някакъв ефект... Ама нещастната любов. Оттогава насам гадже нямам, все ме отхвърляха, все са ми ги взимали, а последният път се случи днес!!! Ебах му майката, тва е адското съвпадение. И сега вече почнах да си вярвам... Ко да ви кажа... Гадна работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си