- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Счупено огледало?
ами не не е вярно ..като бях по- малка - 2-3 клас да съм била, бяхме на кино с едни приятелки и едната имаше такова портомоне с огледалце и ни го показваше и аз без да искам го изтървах ...начупи се на адски много парчета и ми казаха, че на колкото парченца се счупи огледалото толкова години нещастна любов..ех ако беше вярно ..трябва нещастна да умра![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ооо не е вярно![]()
аз когато се ядосам винаги огледалото удрям.. та досега сме сменили поне 10 огледала![]()
а с любовта съм си на 6+, тъй чеее.....
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от SoFarSoG00d
аз пък последните 2 пъти като си хващах гаджета в началото на връзките ни винаги ставаше така че чупех огледало и за няма и 2 седмици се разделяхме..
а с едно момче където бяхме 8 месеца пак така счупих огледало и след няколко седмици се разделихме
незнам дали аз си внушавам или просто така се е случвало но.. мисля че всички тези раздели са свързани с огледаЛАТА
Суеверия.Ако си втълпиш, че ще си нещастна ще свързваш всичко със счупеното огледало.
Stay up all night with the stars *
Точно така,,и дори сама ще предизвикваш нещастията.Затова по-добре изхвърли го и не му мисли много просто забрави!Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
To infinity and beyond.
това е все едно да се вържеш на ония простотии, дето ги разпространяват из скайп...из суеверията не съм срещал едно добро нещо... освен четирилистните детелинки и подковите... ама и на тях не вярвам... все пак имам една четирилистна, преди сигурно година я намерих, ама нито щастие, нито нещастие... живота си продължава... каквото поискаш, такова ще стане - ако си поискала да си нещастна (да си си втълпила, че счупено огледало носи нещастие), ще бъдеш... замисли се - това е едно стъкло, от другата страна отразяващ слой... ако трябва ще си взема, ще го счупя и ще ти пиша след 7 години как ми върви любовта
![]()
Ммм, да...Като ти се счупи подложката за матрака на леглото направи същото, като ти падне вратичката на бюрото- направо в Боянската река и хич да не те е еня. По темата: не си втълпявай такива глупости. Само си усложняваш живота.Първоначално написано от Reed
Tempest и това да детелините не е вярно![]()
аз преди няколко месеца открих даже две 4-лисни детелини в саксията с любимото ми цвете...
това го свързвах с голямо щастие, а то какво ?! НИЩО![]()
![]()
Това са суеверия..И майка ми го счупи,но си е мн щастлива![]()
![]()
Руса кукличка
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Суеверници.
![]()
![]()
Айде бее
Ако е така аз трябва да имам 21 години нещастиее
миналата седмица счупих 3 ...
![]()
![]()
![]()
Пълни глупости.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
e ima li ns vqrno v tova ot togava dosega zabelqzvash li nsh vqrnoaz dnes shcupih ogledalo i da si kaja chesno si me e strah xaxa
Какви са тия бабешки суеверия? Вече има нови! Счупеният смартфон носи два часа яко конско. Изпуснат на пода лаптоп - 6 месеца финансови затруднения![]()