- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усеща ли се?
awe q da vi pitam, ako mom4eto sv1r6i v momi4eto, momi4eto yse6ta li ne6ty???
Prosto ot 4isto lybopitsvo pitam, pls otgovorete
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Za preporychvane e momcheto da ne svyrshva v momicheto..to kvo "za preporychvane" to e zadyljitelno!(pri tezi,koito ne iskat da zabremeneqt de)
![]()
ama to4no kato se izprazva, yse6ta li se ak spermata izti4a ili ne6ty takova![]()
В редките случаи, когато свършва в мен с презерватив, усещам нещо пулсиращо и сякаш ми става по-топло.
не
За топла струя незнам,но пулсирането определено се усеща ... и все пак,по-добре да не се правят експерименти с цел разбиране дали се усеща нещо или не![]()
ем на мен ми се е слу4вало да сваршва в мен един единствен пат...(неща и да си спомням за тва бях кат побаркана докат не ми доиде ...Първоначално написано от laino7o
) но 4есно казано когато сварши в мен...аз ни6то не усетих...така 4е немога то4но да ти кажа какво е 4уството
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
значи тя може да забременее? А какви хапчета се пият след това ако не иска да забременее,и кога трябва да се пият?
Първоначално написано от choveka
![]()
![]()
eхеее !!! незнам на колко години си ама е нормално, ако незнаеш че децата не ги носи щъркела
![]()
![]()
а кой ги носи тогава ?Първоначално написано от O7ka4alnik
![]()
![]()
![]()
ем аз съм виждала съседкака да размъква някви :P
а иначе баси с тоя въпрос дали може да забременее ме хвърли в китките тва момче о.О
ti razcepi mraka naprao... moje li da zabremenee
... kak moje da ima takiva zleta ....
I live among the creatures of the Night
аве както виждаш може![]()
Купуват се от магазинаПървоначално написано от spark_94
![]()
По темата: Да; усеща се пулсирането на пениса.![]()
Кво може да усети според теб ве ? ше ви еба у бъгавите теми !
прост народ слаба държава...
момичето може единствено да почувства как си е навлякла един сериозен проблем на главата. а ако смяташ че изпитва удоволствие от това ... ами ако не сте женени и се пробвате за дете , значи имаш сериозен проблем
Пази се , внимавайте !!!
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!
Сяяяя,малко да ви образовам-децата не ги носи щъркелът,а щръкналият
![]()
е то пулсирането се усеща и с презерватив, а какво остава без![]()
SMILE FOR ME NOW
А допускате ли, че момичето може да пие противозачатъчни и не е проблем момчето да свърши в нея ?![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
hahahahahhaПървоначално написано от scanadal
po temata - kogato e svyrshval v men - naprimer v ustata useshtam pulsiraneto , da . vyv vlagalishteto malko po-slabo , no akot znam koga svyrsha , i se sysredotocha , syshto go useshtam .
p.s sex s kondom rlz![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Е батки какви ги приказвате всички.. Да не си правим експерименти и някакви такива...
В период на мензис винаги правим секс и си свършвам вътре..
Апък тя със сигурност усеща пулсирането![]()