.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Черни точки

иде ми да го изколя.

току-що използвах пет препарата наведнъж(няква серия на гарниер и няква на орифлейм),а те седат на носа ми и си праат парти.ебаси майката.слушайте какво направих

Отворих всички пори собственоръчно-цъкнах върху всяка една точица докато не се появи едно малко беличко.
    Почнах да плакна със гореща вода.
    Използвах някво от зелен чай и още некви глупости на орифлейм
    след това няква простотия на гарниер дето е с некви ексфолиращи съставки.
    След това пак нещо на гарниер дето освобождава от това вещество,с което са пълни пъпките.
    След това се намазах с някво пак на орифлейм което така и не разбрах какво прави.
    Накрая с някво на гарниер дето затваря порите.
    Устроих на гадните черни точки една истинска атомна бомба.И да-те наистина спаднаха,но още се виждат,А ИСКАМ ЧИСТ НОС БЕ ДЕЕБА!
    ЧИСТ НОС!МАЖА СЕ С БОКЛУЦИ ЗА НАД 200 ЛЕВА,А ИСКАМ ПРОСТО ЕДИН ЧИСТ НОС!Помагайте

Град
    Sofia
    Kato imash 200 lv za takiva neshta vzemi se dikni i otidi na kozmetik

Град
    Pink Paradise
    Няма да се отървеш от тях, или поне не дълготрайно. Отиди на козметик, или си отвори порите с пара от чай от лайка и ги истискай .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Купи си един силицилов спирт 2% и ги намажи самоче внимаваи понеже е много силен и ако прекалиш гори кожата може да си купиш и един гентамицин течен и след силициловия спирт да се понамажеш тази рецепта се използва попринцип за акне но помага за всичко
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    Цитирай Първоначално написано от hiro
    +1 =D>

хмм даже и по-малко от 200лв :P

Цитирай Първоначално написано от SlaDulChence
    +1 =D>

+2
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    хм някой хора все още не са разбрали,че с акнето,черните точки и тем подобни оправия няма или има,но трудно и е нужно време .

em az hodq na kozmetik za 20 lv mi chisti cqloto lice... e vqrno boli ama kvo da pravish maika im cherni tochki da e.. )))

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Az pyk si kupih Clean and Clear beh da e.a maamu 6 leva dadah na vqtyra..Pyk kato si iztiskvam ostavat malki belezi .. Ne sa tyrpq naprao ;[ Ama ko da sa prai..Spoko Ne e bolest za umirane

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Черни точки

Цитирай Първоначално написано от Wizard__
    иде ми да го изколя.

току-що използвах пет препарата наведнъж(няква серия на гарниер и няква на орифлейм),а те седат на носа ми и си праат парти.ебаси майката.слушайте какво направих

Отворих всички пори собственоръчно-цъкнах върху всяка една точица докато не се появи едно малко беличко.
    Почнах да плакна със гореща вода.
    Използвах някво от зелен чай и още некви глупости на орифлейм
    след това няква простотия на гарниер дето е с некви ексфолиращи съставки.
    След това пак нещо на гарниер дето освобождава от това вещество,с което са пълни пъпките.
    След това се намазах с някво пак на орифлейм което така и не разбрах какво прави.
    Накрая с някво на гарниер дето затваря порите.
    Устроих на гадните черни точки една истинска атомна бомба.И да-те наистина спаднаха,но още се виждат,А ИСКАМ ЧИСТ НОС БЕ ДЕЕБА!
    ЧИСТ НОС!МАЖА СЕ С БОКЛУЦИ ЗА НАД 200 ЛЕВА,А ИСКАМ ПРОСТО ЕДИН ЧИСТ НОС!Помагайте

хаха мойте си седят по брадичката ми и хич не ги пипам, щот после 3 дена ще се чувствам като истинско емо и няма да изляза от вкъщи . .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поне като пишете разни препарати, ги пишете грамотно! Не се ли научихте, че се пише сАлицилов спирт?

А авторът да пробва "Ексфолиак" крем и гел за умерено или тежко акне. Не струва повече от 30 лв. Купува се от аптеки "Санита".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от KoKoScHe{F}
    Az pyk si kupih Clean and Clear beh da e.a maamu 6 leva dadah na vqtyra..Pyk kato si iztiskvam ostavat malki belezi .. Ne sa tyrpq naprao ;[ Ama ko da sa prai..Spoko Ne e bolest za umirane
    I az sym taka kato tebe samo kadet naprao izpadam v isteriq ako mi izlezne nqkoq pypка :С

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    Цитирай Първоначално написано от SlaDulChence
    +1 =D>

+2
    +3

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз май бях такава заблудена овца и си го купих,но няма резултат от него.Аз си правя маска от хума,която почиства кожата в дълбочина и е супер,който иска да пробва

Мега фен
    Град
    София
    Посети коэметик,вместо да си даваш парите эа продукти,които вече си се уверил,че не действат..
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Поне като пишете разни препарати, ги пишете грамотно! Не се ли научихте, че се пише сАлицилов спирт?

А авторът да пробва "Ексфолиак" крем и гел за умерено или тежко акне. Не струва повече от 30 лв. Купува се от аптеки "Санита".
    EXFOLIAC

Това нещо е вълшебно! Поради неизвестни причини целият ми гръб се беше обринал и не знаех какво да го правя. Казаха ми да се мажа със спирт, но ефектът беше нулев! Реших най-накрая да отида на дерматолог, лекарката ме погледна и каза, че от много неща може да стане така и ми препоръча лосион на Ексфолиак! Не помя точно колко време го ползвах, но от тогава не съм имала проблеми с гръбчето \/ Вземи си го, няма да съжаляваш! (доколкото си спомням струваше около 20лв.)

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    баси.. тва кат идеш на козметик нали пак ше ти стиска кожата бе.. е тва не моа да проумея .. "иди на козметик, иди на козметик.." кво, козметика да не би да има вълшебни ръце е така и като те намаже примерно с няква помия и после започне да те стиска всички несъвършенства да изчезнат?

п.п. понякога хората са много прости и продължават да парадират с простотията си, без да се усещат..

Супер фен Аватара на Exothermic
    При мен пък Clean and Clear върши работа.
    Въпрос на кожа...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си