- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Черни точки
иде ми да го изколя.
току-що използвах пет препарата наведнъж(няква серия на гарниер и няква на орифлейм),а те седат на носа ми и си праат парти.ебаси майката.слушайте какво направих
Отворих всички пори собственоръчно-цъкнах върху всяка една точица докато не се появи едно малко беличко.
Почнах да плакна със гореща вода.
Използвах някво от зелен чай и още некви глупости на орифлейм
след това няква простотия на гарниер дето е с некви ексфолиращи съставки.
След това пак нещо на гарниер дето освобождава от това вещество,с което са пълни пъпките.
След това се намазах с някво пак на орифлейм което така и не разбрах какво прави.
Накрая с някво на гарниер дето затваря порите.
Устроих на гадните черни точки една истинска атомна бомба.И да-те наистина спаднаха,но още се виждат,А ИСКАМ ЧИСТ НОС БЕ ДЕЕБА!
ЧИСТ НОС!МАЖА СЕ С БОКЛУЦИ ЗА НАД 200 ЛЕВА,А ИСКАМ ПРОСТО ЕДИН ЧИСТ НОС!Помагайте![]()
Няма да се отървеш от тях, или поне не дълготрайно. Отиди на козметик, или си отвори порите с пара от чай от лайка и ги истискай.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Купи си един силицилов спирт 2% и ги намажи самоче внимаваи понеже е много силен и ако прекалиш гори кожата може да си купиш и един гентамицин течен и след силициловия спирт да се понамажеш тази рецепта се използва попринцип за акне но помага за всичко![]()
+1 =D>Първоначално написано от hiro
хмм даже и по-малко от 200лв :P
+2Първоначално написано от SlaDulChence
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
em az hodq na kozmetik za 20 lv mi chisti cqloto lice... e vqrno boli ama kvo da pravish maika im cherni tochki da e..)))
Az pyk si kupih Clean and Clear beh da e.a maamu 6 leva dadah na vqtyra..Pyk kato si iztiskvam ostavat malki belezi .. Ne sa tyrpq naprao ;[ Ama ko da sa prai..SpokoNe e bolest za umirane
![]()
Първоначално написано от Wizard__
хаха мойте си седят по брадичката ми и хич не ги пипам, щот после 3 дена ще се чувствам като истинско емо и няма да изляза от вкъщи . .![]()
Поне като пишете разни препарати, ги пишете грамотно! Не се ли научихте, че се пише сАлицилов спирт?
А авторът да пробва "Ексфолиак" крем и гел за умерено или тежко акне. Не струва повече от 30 лв. Купува се от аптеки "Санита".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
I az sym taka kato tebe samo kadet naprao izpadam v isteriq ako mi izlezne nqkoq pypка :СПървоначално написано от KoKoScHe{F}
+3Първоначално написано от Russian Mafia Boss
И аз май бях такава заблудена овца и си го купих,но няма резултат от него.Аз си правя маска от хума,която почиства кожата в дълбочина и е супер,който иска да пробваПървоначално написано от KoKoScHe{F}
![]()
![]()
![]()
Посети коэметик,вместо да си даваш парите эа продукти,които вече си се уверил,че не действат..
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
![]()
EXFOLIAC
![]()
![]()
![]()
![]()
Това нещо е вълшебно! Поради неизвестни причини целият ми гръб се беше обринали не знаех какво да го правя. Казаха ми да се мажа със спирт, но ефектът беше нулев! Реших най-накрая да отида на дерматолог, лекарката ме погледна и каза, че от много неща може да стане така и ми препоръча лосион на Ексфолиак! Не помя точно колко време го ползвах, но от тогава не съм имала проблеми с гръбчето \
/ Вземи си го, няма да съжаляваш! (доколкото си спомням струваше около 20лв.)
баси.. тва кат идеш на козметик нали пак ше ти стиска кожата бе.. е тва не моа да проумея .. "иди на козметик, иди на козметик.." кво, козметика да не би да има вълшебни ръце е така и като те намаже примерно с няква помия и после започне да те стиска всички несъвършенства да изчезнат?![]()
п.п. понякога хората са много прости и продължават да парадират с простотията си, без да се усещат..
При мен пък Clean and Clear върши работа.Първоначално написано от KoKoScHe{F}
Въпрос на кожа...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...