.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

как да му кажа

i taka edin pat s brat mi bqhme na diskoteka i toi ni zapozna.toi e edna godina po golqm ot men,u4im v edno i sa6to daskalo i se vijdame vseki den.o6te kogato se zapoznahme izleznahme na razhodka samo dvamata i toi me pregarna a posle se darjahme za race(nz dali tva zna4i ne6to)mn go haresvam i iskam da mu go kaja no prosto nz kak.daite nqkvi saveti pls
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Град
    Плевен бе!
    emi nai-prostoto sabirash si4ki sili kazvash mo i twa e .. trudno e ama .. ako iskash da razbere spored men twa e na4ina :\
    Do you see how mutch I need you right now ?

Можеш да го целунеш.Според мен и това ще свърши работа. Също така можеш когато ти говори да го гледаш влюбено в очите че да се притесни и след това както си говори да го целунеш ... знам ли

pokani go da izleznete na kafe ili na razhodka v parka(makar 4e sega e malko studeni4ko taka 4e lafeto e po uda4no)ili se napravi 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet v daskalo
    uspeh \/

pokani go da izleznete na kafe ili na razhodka v parka(makar 4e sega e malko studeni4ko taka 4e lafeto e po uda4no)ili se napravi 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet v daskalo
    uspeh \/

всичко по горе написаното върши работа
    може също така ад го облееш с кафе или вода между краката "случайно" и после да се извиниш , да се изчервиш, и да побързах да го избършеш
    това ще е мн забавно :P
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Щом вече те е прегръщал и сте се държали за ръце, просто не знам какво искаш да му казваш. Продължавайте да се излизате заедно и всичко ще си дойде от само себе си на мястото. Идеите писани отгоре са си супер. Можеш да се възползваш.

Хмм държал те за ръка....чудя се какво още чакаш първо намекни му по скайп за това и след после му кажи, че го харесваш. А и в училище прекарвайте повече време заедно успехчета

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е ти си в супер лесна ситуация.. Даже може да не казваш нищо просто да го поканиш на разходка

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    То не е трудно да се е досетил...но все пак му кажи.Какво толкова се притесняваш?Според мен и той има нещо към теб.

Цитирай Първоначално написано от Lacey
    Можеш да го целунеш.Според мен и това ще свърши работа. Също така можеш когато ти говори да го гледаш влюбено в очите че да се притесни и след това както си говори да го целунеш ... знам ли

Целувката не е задължителна, достатъчно е само да го гледаш влюбено, но да може той да го забележи.А пък ако иска, той трябва да те целуне

Няма от какво да се притесняваш, направо действай Въпреки че според мен ако се видите отново, той ще направи стъпката, ако не... казваш му и така(както каза някой по-нагоре - целувката също върши работа).

Успех
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    София
    Ох, защо да му казваш... Просто му намекни.. Не с думи...И нещата ще се получат...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на rakiQ
    даммм
    ако толкова искаш да сте зедно но искаш да си сигурна изчакай още малко

целунете се ...

аз така със сегашния ми приятел- седяхме си на едни стълби и той ми каза дай да те цункам
    и аз го награбих с език

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от kotity

Целувката не е задължителна, достатъчно е само да го гледаш влюбено, но да може той да го забележи.А пък ако иска, той трябва да те целуне
    Що пък трябва да чака докато той се сети Моя съвет е: Не чакай, щото може и да не се накани Сгащи го някъде и действай

Супер фен
    Град
    Мбабане

ей затва ше си седиш без гадже

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

ей затва ше си седиш без гадже
    Ей, момченце, ти кога ще престанеш да се заяждаш с мене :@

Поеми дълбоко въздух,затвори очи и му го кажи

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Давай смело

Град
    Over the hills and far away
    еее че то твойта работа почти готова =D> айде казвай му не се страхувай сичко ше е наред

Mom4etata sme idioti celyni go
    Zariben ili ne ... Man.Utd na vyrha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си