- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му кажа
i taka edin pat s brat mi bqhme na diskoteka i toi ni zapozna.toi e edna godina po golqm ot men,u4im v edno i sa6to daskalo i se vijdame vseki den.o6te kogato se zapoznahme izleznahme na razhodka samo dvamata i toi me pregarna a posle se darjahme za race(nz dali tva zna4i ne6to)mn go haresvam i iskam da mu go kaja no prosto nz kak.daite nqkvi saveti pls
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
emi nai-prostoto sabirash si4ki sili kazvash mo i twa e .. trudno e ama .. ako iskash da razbere spored men twa e na4ina :\
Do you see how mutch I need you right now ?
Можеш да го целунеш.Според мен и това ще свърши работа. Също така можеш когато ти говори да го гледаш влюбено в очите че да се притесни и след това както си говори да го целунеш... знам ли
![]()
pokani go da izleznete na kafe ili na razhodka v parka(makar 4e sega e malko studeni4ko taka 4e lafeto e po uda4no)ili se napravi 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet v daskalo
uspeh \/
pokani go da izleznete na kafe ili na razhodka v parka(makar 4e sega e malko studeni4ko taka 4e lafeto e po uda4no)ili se napravi 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet v daskalo
uspeh \/
всичко по горе написаното върши работа
може също така ад го облееш с кафе или вода между краката "случайно"и после да се извиниш , да се изчервиш, и да побързах да го избършеш
това ще е мн забавно :P
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Щом вече те е прегръщал и сте се държали за ръце, просто не знам какво искаш да му казваш. Продължавайте да се излизате заедно и всичко ще си дойде от само себе си на мястото. Идеите писани отгоре са си супер. Можеш да се възползваш.
Хмм държал те за ръка....чудя се какво още чакашпърво намекни му по скайп за това и след после му кажи, че го харесваш. А и в училище прекарвайте повече време заедно успехчета
Е ти си в супер лесна ситуация.. Даже може да не казваш нищо просто да го поканиш на разходка
Животът е адът описан в Библията!
То не е трудно да се е досетил...но все пак му кажи.Какво толкова се притесняваш?Според мен и той има нещо към теб.
Първоначално написано от Lacey
Целувката не е задължителна, достатъчно е само да го гледаш влюбено, но да може той да го забележи.А пък ако иска, той трябва да те целуне![]()
Няма от какво да се притесняваш, направо действайВъпреки че според мен ако се видите отново, той ще направи стъпката, ако не... казваш му и така(както каза някой по-нагоре - целувката също върши работа).
Успех![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ох, защо да му казваш... Просто му намекни.. Не с думи...И нещата ще се получат...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
даммм
ако толкова искаш да сте зедно но искаш да си сигурна изчакай още малко
целунете се ...
аз така със сегашния ми приятел- седяхме си на едни стълби и той ми каза дай да те цункам
и аз го награбих с език![]()
![]()
Що пък трябва да чака докато той се сетиПървоначално написано от kotity
Моя съвет е: Не чакай, щото може и да не се накани
Сгащи го някъде и действай
![]()
ей затва ше си седиш без гаджеПървоначално написано от kotity
![]()
Ей, момченце, ти кога ще престанеш да се заяждаш с мене :@Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Поеми дълбоко въздух,затвори очи и му го кажи
Давай смело![]()
еее че то твойта работа почти готова =D> айде казвай му не се страхувайсичко ше е наред
![]()
Mom4etata sme idioticelyni go
![]()
![]()
Zariben ili ne ... Man.Utd na vyrha