.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

как да постъпя???

С моя сме заедно вече 5 месеца.В началото всичко беше една приказка,която си меслех ,че никога няма да свърши..Но нещо с мен се промени ...вече нямам тези чувства ..няма я тръпката в мен, когато го видя.. Но той не го знае това...не мога да му го кажа ...той е толкова добър с мен ,постоянно ми повтаря колко ме обича...и не знам как ще реагира..много съм объркана и не знам какво да направя...Когато съм с него всичко е еднакво всеки ден ....и това ме отекчава....но от др страна толкова съм свикнала с него ,че не мога да си представя какво ще правя когато не е до мен.....и...Постоянно си задавам въпроса.."Как да постъпя?"

Град
    ПрИ Теб
    Ami kato 4eta tvoqta istoriq vse edno opisva men i edna situaciq predi 2 meseca.Ami i pri men trapkata se izgubi i skasahme prosto nqma smisal da prodaljava!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не му казвай, че искаш да си останете приятели

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    не му казвай, че искаш да си останете приятели
    така, е прав е
    не му казвай такива глупости
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    ПрИ Теб
    Vqrno ne mu kazvai,4e tva e mn iztarkana fraza ve4e,kogato 4ovek obi4a nemoje da bade samo priqtel!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Не е ли по-добре да се разделите за известно време, за да преосмешлиш нешата във вашата връзка? Дай си време, с него ще разбереш какво искаш А а и във всяка връзка има моменти на сривове, има кризи може това да е нещо такова, но все пак ти си решаваш

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, кажи му го...Като не се чувстваш добре в тази връзка, как да я продължиш?Смисъл няма.

ami 6tom ti kazva 4e te obi4a se predpolaga 4e go 4uvstva...6tom ti ne izpitva6 ni6to kam nego e po dobre da se razdelite
    a za tova kak 6et se 4uvstva6 ti za6toto si sviknala s nego mn barzo 6te otvikne6... ot li4en opit ti go kazvam
    Kasmet ti jelaq

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Пробвай да внесеш некво разнообразие във връзката ви. Ако стане, стане ако не..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си