.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

странни идеи за коса

Я дайте някакви идеи как да си оцветя или подстрижа или изобщо какво по оригинално да направя с косата си Снимки ако имате ще е много добре
    Благодаря!

Град
    Плевен бе!
    zna4i praish qrko ciklameni ki4uri i nezavisimo ot duljinata na kosata ti kadeto sa kiruride i gi digash na bodli4ki mnoo e qk0
    Do you see how mutch I need you right now ?

А от къде мога да си поръчам синя, зелена, розова боя за коса, която е по-трайна от 1 седмица? Че аз си копувах ама на 2рото къпане падна Ако някой знае някакав сайт да пише
    Благодаря отново!

Много зависи и от фризьора. Ако е по-опитен ще те прецени какво ти отива, затава се консултирай със специалист, защото голямо значение има формата на лицето за прическата и нейната дължина, а тена ти-за цвета на косата. Но за да разбереш какво ти отива и какво не-ЕКСПЕМЕНТИРАЙ с косата си смело

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    А кфи са били тия бои за 1 измиване?И хубав ли ставаше цвета,кфи пари и тн/

Цвета беше син, добро синио беше докато не се искъпах Тогава стана синио-зелен и беше много гадно.Като се искъпах пак косаа пък ми стана руса-хептем падна боята, че нали преди да я сложа на главата си трябва да се изруся. Струваше горе доло 7 8 лева не си спомням колко ама не мисля повече да си копувам такава За това искам съвет от вас да ми предложите някакви работи или някав саит откъдедо мога да си поръча свсна боя за коса

Ами боядисай си косата в черно и си направи един кичур в зелено или цикламено!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си