Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
Винаги съм казвала,че ако искаш бебе,тези презервативи са идеални ...Наистина им нямам доверие...на тия които на нас ни раздадоха дори не пише годината на производство...кфо да си говорим... А иначе...по повод днескашния ден да ви кажа за милионен път-правете безопасен секс
Правила съм секс с уан тач и то не 1 път...............не ми се е късал, а единият беше сигурно на 2-3 години.......
Айде сега презервативите виновни. Дали е от 20 ст или от 1 лв бройката-все тая. Тази седмица мъжа взе Дюрекс и изобщо нямаше разлика за мен и ного в усещането или в сигурността да речем от Спортекс или Куул!
Кой знае...може и да е до късмет...може и да не е Като цяло просто не им вярвам на тия презервативи... А имам чуството че си ужасна късметлийка Единствения път в който правих секс със One Touch...той се скъса...обаче фр са ми казвали че нямат проблеми с тях..Объркана е много историята..Но аз не бих правила секс с подобен презерватив повече
И двата пъти беше супер невероятен секс............не съм се притеснявала а и имаме само 1 скъсан за близо 2 години-Спортекс. Въпреки това имам доверие в марката и втори провал с тях нямаме И не е до късмет-до поставяне си е и до срок на годност естествено!