- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плюшка на момче??
Момчета я кажете как бихте реагирали ако гаджето ви подари плюшка за някакав празник?
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Зависи какъв характер е приятеля ти
Ако е по-груб/студен няма да му допадне, ама ако е противоположен тип може да му допадне.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Зависи от приятеля ти от играчката и от намека който му правиш чрез нея![]()
ще си я запазя от уважение![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Зависи си от момчето и от отношенията му с момичето, ако държи на нея, със сигурност ще задържи плюшката, ако ще най-коравосърдечния да е... Любовта променя всички![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
По-добре не.Ако е и няк'ъв отявлен мъжкар... съвсем. Измисли няк'ва др изненада, за която по- можеш да бъдеш сигурна, че ще му хареса.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами аз съм подарявала на моя куче и мече и мн им се зарадва и 2 та пъти и дори мечето си го е сложил до компа и си го гледа постоянно![]()
Аз лично много бих се зарадвал!Бих се зарадвал на нещо което пише и на двамата имената ни ! На мен лично ми харесва , не е задалжително подаръка за Рд-то ми да е секс !? Може и да го направим друг ден ,а и без това няма да го помня кой знае колко тоз секс ! Аз лично бих се зарадвал и ако некво малко ще го сложа на компа си
Първоначално написано от ScionOfStorm
az mu podarih i toi se izkefi ma a zne mu kupih ami mu dadoh me4eto s koeto spqh 6tot toi go be6e fiksiral o6te na moreto i mn go haresa i mn se zaradva kato mu go podarih sega az spas zai4e a okolo nego nqkade trq da e me4oka mi![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg