- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Яката връзка с кофтия край..
хаха пич сори ама в началото си казах...що за балък...някво тревоманче там се вкарва във филми...ама като прочетох историята до средата започна да ми става ясно,че не съм справедлив...Осъзнах че всеки има право да се влюби а и ти не си някъв изпаднал,щом си способен да почувстваш нещо такова и даже да го осъзнаеш...Малко хора успяват...Но наиситна любовта в училище трудно оцелява дълго... Чудиш се как да останете насаме?Ами като за начало просто я изпрати до тях примерно ако се прибира пеша...Или ако не я попитай дали иска да излезе и ако ти го увърта...Хм...Имаш въображение...Я си представи една картинка...Вечер е.Седиш пред блока/къщата й и й звнъниш по телефона.Казваш и да слезе пред тях.Как ще се почувстваш когато осъзнаеш,че в тъмнината сте напълно сами и ти можеш да й се налюбуваш напълно???Що не пробваш?Аз така съм правел няколко пъти,повечето от които нямаха положителен резултат...Но повярвай ми въпреки унижението от многото пъти когато съм си тръгвал сам,дори единич път си струваше заради тръпката ако ме разбираш...Пробвай...Или пък яко е да избягате от час двамата или да не отидете на даскало и да прекарате цял ден заедно в някой парк градина или по магазините или нещо такова...Място което харесвате и дваматащом я искаш няма да я получиш в даскало...А извън там...А именно в живота...Скапания живот
Късмет и дано си разбрал какво имам предвид!А ДА! тия съкращения не ги използвай щото половината не ами нито едно от тях не разбрах...И тва на края не разбрах що намесваш спомените ай бай
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!