- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата?!?!?!
Да ви питам бихте ли приели да се виждате с момиче само за секса, при положение, че вече се е случвало няколко пъти да спите с нея. Та бихте ли искали тва да става по честичко ?
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Ако са необвързани и ги кефят такива отношения, естествено...Доста момчета са така.
da ako s1m mn zagorql i nqq s kogo , da
маса се прави на маса с месо
щом си свободен и момичето не иска обвързване кво толкова...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ne sam mom4e ama kat se zamislq az mai ne poznavam mom4eta koito biha otkazali "priqtelstvo s privilegii"....![]()
хахаха хлапе ти ме уби, кат ти гледам снимката още дъълго време няма да имаш с когоПървоначално написано от emga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Да, няма нищо лошо в това.
pfff trudno 6te stane tva.Mnogo trudno.Ako si nqmam s koq tva e za6toto prosto qvno ne mi trqbva gadje ili prosto nqmam nujda skoro vreme ot seks.Taka za seks da si xvana nqkoq i ot vreme na vreme da q ogrqva mm ne ne sum tolkova propadnal tip.Imam si dostoinstvo koeto,ako ne mi e gadje momi4eto prosto nqma se polu4i da legna s neq
Ami da ti kaja 4esno...ako primerno ne si obvarzan s drugo devoi4e nevijdam problem ama ako si ima6 gaje ne ti go prepora4vam pak i 6tom se sabirate samo za da se iz4ukate zna4i neste mnogo bezrazli4ni edin kam drug ... mislia 4e trebva da se pogovorite![]()
И аз така мисляПървоначално написано от jim_beam
Кво си се рамечтал бе, кое трзвено момиче ша се ... без връзка?
e 4e kvo tolkova i men sa me molili za sex bez vruska ama mi se stori stranno i otkazah
Искам да уточня, че съм момиче и че аз искам връзка само за секс,просто защото ми харесва сексът с него. И за това исках да погледна от негова гледна точка как стоят нещата![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Да защо не ако секса с даденото момиче ми е харесал също и на нея. невиждам причина да не го правя![]()
Няма нищо лошо в една лека неангажираща връзка![]()
Impossible is Nothing...