- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уфф...вечните проблеми...
Здравейте на всички
Проблема ми е доста често срещан и доооста тъп,но имам нужда от нещо,незнам дали то е успокоение,съвет,разбиране ...врачка...нзм но бих искала да го споделя с вас...
Преди 2 седмици случайно попаднах на една компания от стари приятели и странно зашо един от тях ми се стори изключително привлекателен...НО проблема беше,че ходеше с една моя приятелка тъкмо бяха тръгнали...
започнахме да се зарибяваме с него когато я нямаше,но ми беше дооста кофти,въпреки всичко с него обаче се забавлявахме страхотно,правехме чатове до късни нощи...
ии един мой приятел му се изцепи,че го харесвам,а неговата реакция бесхе "Ох,нзм сега..."
и така тази вечер скъсаха...почнахме с него да си говорим както винаги,но той се държа странно (тои я заряза защото нямал чувства) леган си рано и когато се разделяхме в скайп аз му написах един ред с целувки а отговора му беше просто "?"
странно ми е защото преди вс беше аадски яко...даже излезе,че я е зарязал заради мен а сега се държи толкова гадно...
нзм сега как да постъпя как да се държа...да му кажа ли....![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Мила, сигурна ли си, че е скъсал с нея заради теб?Ами ако грешиш?.. Първо трябва сама да се увериш, че те харесва, преди да действаш.. да не се получи обратния ефект..
Поговори с него по - добре и виж дали не те смята само за приятел.. Успех!
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
deistwai \/
Do you see how mutch I need you right now ?
кофти му е заради раздялатаИ може би като е разбрал , че имъш нещу към него и изведнъж се отказал
много момчета им омразва това , което знаят че могът да имът
![]()
![]()
Е не зависимо, дали си скъсал някой или са те скъсали... Винаги е гадно.. Изчакай неговата стъпка към теб... Не го насилвай, ако той не иска да е с теб.. А може би иска да е сам.. Или с друго момиче...
Вие на хероин ли сте бе?
Да ти имам и приятелството...и горката ти приятелка...
Колкото до пича...деазнам...може да иска да е сам...или с друга...или да е тъп..като теб?
А замисляла ли си се,че тоя "плейбой" може докато е ходел с приятелката ти и се е зарибявал с теб да си е пробвал късмета още с един куп момичета... Просто неможеш да си сигурна дали те харесва или просто си му била поредната зарибявка.
Въпреки тва не ти пречи да го попиташ какво му има и защо си е променил отношението към тебе.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от vodka_f
ama da ne ostane6 s pryst v usta - moje prosto da q e zarazql.Osven tva iskam da ti kaja ,4e si postypila kofti sprqmo tvoita priqtelka.