- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм зле...
Здравейте
Има едно момиче от моя клас което като погледна направо ми се свива стомаха просто см луд по нея, обаче там идва и проблема тя е толкова красива, че нямам смелост дори да я заговоря камоли да я поканя да излезем някаде. Всеки ден я виждам и направо не мога да издържа. Всеки път като събера смелост ми минават някакви мисли през ума, че ще ми откаже и т.н. Моля ви помогнете как да се справя с това...
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
Еми риск печели, риск губи.. Давай, признавай си.. Тва е най-якото![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ами аз ти препоръчвам да я поканиш да излезете първо някъде само като приятели(щом е от твоя клас не би трябвало да е проблем,нали...) и тогава виж дали има чувства към теб......ако има ДЕйствай,ако не поне ще знаеш и няма да се тормозиш повече...Късмет![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Красивите момичета обикновено са егоистки. Няма да ти пусне, щом я класифицираш като най-красива сред красивите, шанса да ти върже и никакъв. Особено ако си и връсник и си на 15-16, а дума да не става ако даже си и по-малък. Гледай си живота, тая най-лесно ще те отреже, изчакай да мине време, да напълнее, да погрознее и тогава може и да е твоя. И пич, не го казвам, защото ми се сере по темата ти, ми просто защото такъв е живота!
ПП. Пий спрайт !
Погледни го от друга страна, и тя е човек и тя лайна сере. Не е нищо повече от тебе, кажи и квото ще казваш и да не ти пука![]()
На 16 съм. Принципно е красива само за мен другите я приемат като някаква загубенячка и т.н.Първоначално написано от 123456
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
Хаха, ами да. Типичния стереотип, хубаво момиче, но естествено много просто. Приятел, мерака ти е да си начешеш патката с това красиво създание. Признай си го, не е грях!Първоначално написано от FreeRun-BoY
![]()
Ама работата е там, че не трябва да очакваш нищо сериозно. Освен това в смисъла, по който я определят твоите другари - като загубенячка т.е. тя е пълна смотла, сдухла или тъпа патка трябва да ти говори поне малко, че има и други неща освен секса. Та ти дори водил ли си с нея разговор някога? Всичко е нагон брато, само дето ако имаш малко самоуважение, все пак има неща като достойнство, по-добре не рискувай да те отреже, че ще се чувстваш адски глупаво после прителите ти като почнат да ти казват. "Ние ти казвахме, че тая е пълна смотла, ама и ти си тъп да се излагаш така...". Не знам, на мен това ми е идеята за нещата, пък ти кажи какво мислиш.![]()
Те я мислят за такава не защото е супер красива и супер тъпа, а защото е затворена, не се прави на п***а и е умна... . И не я харесвам само за едното е*ане както се казва, а защото мисля, че може да излезе нещо сериозно....Първоначално написано от 123456
deistwai naprawo nqma ot kakvo da se pretesnqvash dori i da ti otkaje pone shte znaesh 4e si opital\
/
Do you see how mutch I need you right now ?
Еми ходи я питай иска ли да излезете някъде заедно. Ако приеме, разбери чувствата и към теб и и покажи своите. Ако не - усмихни и се и си останете приятели. По-натам шансове колкото искаш.![]()
Не се срамувай да я поканиш да излезете.Да, може да ти откаже, както всяко момиче, и това трябва да го допуснеш като вариант, но пък както се казва - "от опит глава не боли".После да не съжаляваш, че не си опитал...
Има си начини да разбереш дали те харесва.Например закачи я и ако се обърне ядосана, като едва се сдържа да не се усмихне, значи![]()
А ако просто се тръшне и си отиде без да ти каже нищо![]()
мерси много ще побвамПървоначално написано от kotity
![]()
Пич, няма от к'во да те е срам, ако ти откаже окей, нищо няма да се промени, т'ва е просто полана за кафе. Ако пък много те е срам организирайте се няк'ва групичка от класа да излезете и вземете и нея, ние така правим.![]()
Успех![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Хих тва много го обичам.. Риск печели, риск губи... Излезте веднъж заедно и си прецени след тва какво ще стане...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Рискувай!Покани я и виж какво ще стане....нищо няма да загубиш,само ще се успокоиш като разбереш дали тя иска или не а не да се измъчваш с тези мисли.![]()
ae otiva6 pri neq kazva6 i tui tui iska6 li da izlezem i tva e ottam natatuk 6a sa razbere kvo 6a stava![]()
!!! I don't give a fuck !!!
Никой не е перфектен докато не се влубиш в него =D> Само едно ще ти кава ДЕЙСРВАЙ.....Първоначално написано от FreeRun-BoY
![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!!!![]()
Ееей, това го видя от мен:P
Ами реално погледнато няма какво да губиш, деиствай \/
Или ще се съгласи или ще ти откаже, ако Ти откаже, нищо не губиш. От другият вариянт само можеш да спечелиш.
При нас момчетата го има чувството че ние е страх да не ни отрежат, но пък какво толкова момичета бол![]()
Хубава кола, и красива жена, не въртят ли "дупето" не ми ги хвали
+1Първоначално написано от koalka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от MiMcHeToOo
+1
Taka e.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Pyrvo gledai da q zagovori6 i 6te e dobre ako imate nqkvi ob6ti temi
Ако трябва поразпитай някой ,който я познава по-добре какви са й хобитата и ще знаеш поне за какво ще й е приятно да си говоритеКато за начало мисля ,че общата Ви тема ще бъде училището...
![]()