.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кръв след първия ми път.

hh

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.
    7-ма т.
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Голям фен Аватара на alehole
    oo nz ne mislq da ti e cikala .. ama puk 6tom te4e silno .. abe q pitai maika ti .. ama ne e6ega raytata taka 4e zemi ili na ginekolog da otide6
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Че ти на колко си години че да не можеш да разбереш дали е цикъкла ти?! Иначе е нормално да има леко кървене 2-3 дни след първия път. Ако обаче продължи повече не е лошо да се консултираш с лекар(не е много сериозно, може дори и линия да попиташ). Възможно е и следващите няколко пъти да прокървиш, но спокойно, наяма страшна
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

syvsem normalno e da ti te4e i tva 6te prosulji nqkolko dni (vse edno si v cikal)

Град
    Sofia
    Vuzmogno e da e cikulut no idi na lekar po dobre

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miss_91
    syvsem normalno e da ti te4e i tva 6te prosulji nqkolko dni (vse edno si v cikal)
    Не, не е нормално да кървиш непрекъснато няколко дни и това да не е менструация. Ако до 24 часа след акта не спре кървенето, отиди на лекар.......може да имаш разкъсваншия, кръвоизливи и прочие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си