- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в колата му
kak
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
Абсолютно.Направо го "нападни".Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Накарай го и той да поиска да се сближите в колата му![]()
![]()
ВАЖНО!!!
Като му се нахвърлиш гледай колата да е спряла![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Така е не казвай нищо.До като кара колата го галваш по *** за да се осети, че искаш нещо да правите.Той ако е малко по-умен ще паркира на бързо на бързо и те така.
Първоначално написано от _chocolate girl_
деистваи то другото си идва по ред![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Е... щом няма къде другаде, не се ли подразбира, че ще го правите в колата му?! Има ли нужда да му казваш изобщо?![]()
А и, както ти казаха вече, докато сте вътре, просто го атакувай ... тъй като е мъж, е прекалено слаб да се съпротивлява, а и надали ще иска ...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ето ти предлагам няколко места:
-Букерите за разделно събиране
-Багажника
-На ръба на терасата
-Магистрала "Хемус" по време на час пик!
![]()
![]()
![]()
Няма да му казваш.Просто като сте в колата му кажи нещо от сорта на "Защо не отидем на някое усамотено място сега..." и после почнете..поне в това имам опит защото от година и половина с моя го правим най-често в колата му![]()
![]()
![]()
![]()
Upri mu noj v gyrloto i mu kaji "Skachai v kolata!Iskam da pravim sex"![]()
Хех ми кажи му "мило ,желая те ,ако трябва съм навита да го направиш в колата..." и то е ясно =D>
Dojiviah i az da 4uia 4e momi4e neznae kak da si poiska![]()
![]()
6te mi kaje6 li kak hodi6 s edin 4ovek, spi6 s nego, a te e sram da govori6? kvo 6e re4e "neudobno e"? izvinqvai za izraza ama trqbva da si izklu4itelno t1pa i ograni4ena za da ne znae6 kak da si poiska6 ot sobstvenoto si gadje, ili p1k da ne moje6 da govori6 s nego! pak molq da b1da izvinena za izrazite, no tova e mnenieto mi.
Предвид другата пусната тема от нея, това е щяло(или вече е било) първия й сексуален контакт през живота........Първоначално написано от foxy-to
Като ти е за първи път не си много отракан!
mi deistvai![]()
![]()
![]()
![]()
sex bira i pari e tva e givota
Spored men ne e nujno da mu go kazvash,mojesh napravo da go iznenadash kato mu go pokajesh.Za celta obache tyi kato shte da e iznenada i tvoq pich moje da ne e podgotven si kupi prezervativi i deistvai.V kolata mu ste,toi e parkiral i neshto si se celuvate,ti bavnichko spuskash ryka kym "losta" mu i zapochvash da go celuvash po-razpalvashto,dvijeiki rykata si nagore nadolu.Izkarvash prezervativa i mu go pokazvash podhilkvaiki se.I idiot da e sym pochti ubedena,che shte te razbere nakyde bieshUspeh.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica