- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа..???
Идва коледа...Коледното таржество...искам нещо ново...някаква прическа...Ще предможите ли нещо..!!!
Дай снимка :P . какво да ти предложа... кичури, да си боядисаш косата на два пласта , да се подстрижеж на стъпала с бритонче отрязано настрани![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
mi ako ti e dalga kosata...nai-kasiq plast si go izpravi a nai dalgiq si go nakudri s masha,rolki...ako ti e kasa-nachupi q s pqna,fiksirai q navanka da sa plastovete,eksperemntirai s nqkoi dryg kichur![]()
Еми...я да помисля...
...на кичури,на кок с два пуснати накъдрени кичури,с преса,на две опашки вързани по долу,незнам...
...както си решиш!!!![]()
ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*
Първоначално написано от No_Limit
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
emi az mislq si napravq briton4e ''otnovo'' nastrani. 6toto minalata godina po tva vreme si napraih... ama kato vidqh 4e si4ki si orapaha britonite i mi stana tapo i go pusnah. no sq malko raznoobrazie pak....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Кво стана бе що никои не пише![]()
ами така като гледам косата ти е праваспоред мен ще е яко малко разнообразие... направи си бритонче настрани
не скъсявай дължината. направи косата си на букли с маша
може да не я накъдриш цялата а на места по някоя друга къдрица
бритончето го изправи =D> успеххх
Аз мисля да се направя лилава с шампоан-оцветител.. отиди в магазина и си избери някъв цвят и така...
хмм ...тва на мен ми допадна ..ще си помисля. ..Първоначално написано от Under_my_skin
както и да е по темата ... ами иди и се направи някаква различна прическа..може да се накъдриш със супер малко кадрички ..или нещо откачено ..нз ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
можеш да се пострижеш на пластове (стъпала) и да си начупиш косата....мисля че ще ти отива. Бритон също щи ходи, няма значение крив или прав... можеш да пробваш да си вържеш косата, или да й посмениш цвета (с боя, шампоан или балсам оцветител, кана) Малко въображение и ще си измислиш нещо...
i az mn se 4udq kakva pri4eska da si napravq za nova godina oba4i kosata mi e 4upliva moje li da mi kajite ot kade moga da si kupq te4ni kristali i 6te mi v1r6at li rabota![]()