- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бахти тъпака
Историята е такава че аз съм на даскало по цял ден тъй като съм заек и имам задължителна занималня.. и по цял ден сме заедно със всички зайци.. ( а ние сме 3 профила, но с мн малко момчета) и от другия клас има едно момче което още в началото ми направи впечатление запознахме се но той после изобщо не ме отразяваше даже едно здрасти не ми казваше.. един ден се реших отидох при него и му казах че имам 4увства към него и го попитах дали иска да имаме нещо общо той ми каза че сега не може да ми даде отговор веднага а по-късно.. чаках през целия ден... пак нищо никаква промяна в държанието мъу и на следвщия ден отивам при него и му викам ко стана с отговора бе момче да или не.. и той се обърна и най-нагло си ми каза къв отговор бее? и аз се ядосах и заминах.. от тогава той ми хвърля странни погледи непрекъснато ме гледа и е казал на един наш общ приятел 4е съм била мн хубава а у.. но пак същото...не смее да ме заговори а този върпсния общ приятел ми беше казал още в началото че това мом4е мн трудно позволява на някой да се доближи до него.. свит човек бил... просто исках да го споделя защото... имах нужда от това![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx