**SuNsEt** изклю4ително тъпо по тоя на4ин да злепоставяш моми4ето
,ами ако не само ти си се усетил/а за кой става въпрос и утре тръгне някой слух и благодарение на това мом4ето разбере и още толкова се отдръпне...кво ще правиме...вероятно ше 4етеме нов пост "бахти късмета",нали...айде една молба,преди да седнете да се правите на интересни и да обявявате на целия свят ,колко то4но сте "навътре" в нещата,земете помислете какви последици може да има и колко лоша услуга може да направите някому.

та сега по въпроса... нит Деси ,нит Илиян,нит Пенка,нит Гошо,нит Цецка ги знам.не ме и интересува кой кой е...на авторката мога да кажа едно-бъди сигурна,4е така се полу4ило ,защото си го стрестнала първона4ално,а после това,4е не си продължила да тър4иш след него,си задействала първосигналната му лампи4ка от опасност за загубване на някой фенка-с 2 думи,когато 4овек свикне с не4ие внимание и то в един момент без при4ина из4езне,въпросния индивид запо4ва да си мисли защо така се полу4ава и къде аджаба е целия проблем (премисляйки нещата ,запо4ва да си мисли съответно за теб)...така без да се усети си смяняте ролите,но като се има предвид какви лигльовци са мъжете в днешно време,то тогава ще се ограни4и до коментара за това,4е си сладка и т.н.а за да дойде и да ти каже в о4ите това,което и ти си казала ,зна4и трябва да е на кило (и половина) евтина водка и поне 3-4 шота.какво да правиш ,не мога да ти кажа,индивидуално е,единствения ми съвет е :дръж се на ниво и отстоявай позициите си,останалото ще дойде само