- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е това и от какво се получава
http://en.wikipedia.org/wiki/Hirsuti...aris_genitalis
niakoi znae li kvo e tova i ot kvo se poluchava???
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Тези образувания са вид кожни мазини и са много често срещани.![]()
http://www.teenproblem.net/s/1287.html (I абзац)
Mmm gadni sa oba4e prim ako nesa zarazni biha bili dopalnenietoest momi4eto 6te si ima igra4ka s extri
![]()
Първоначално написано от devil_girls_
и аз.. точно ядях аххахахха
+2Първоначално написано от devil_girls_
![]()
Oleeeeeeee tva be6e nai-gadnoto ne6to ,koeto sym vijdalana nikoi ne gio pojelavam seriozno.......
![]()
Първоначално написано от razbivacha
лелеле нз какво е тва ама е мн гнусно![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Това е адски гнусно... Приповръща ми се като видях тези снимки.
Syglasna sym s mnozinstvoto... UJAS! Predstavi si da pravish :P na nqkoi s takova?!![]()
Отвратително... Наде, не си го представям ....![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
+3Първоначално написано от KoKoScHe{F}
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
neiskam i da si go predstavqmПървоначално написано от Nadelina
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
molq vi kajete mi 4e se lekuva predi da sum se otvratila ot mujete dijivot
![]()
Интересно ми е те лекуват ли се?Сигурно се мажат с крем
Ооох мале стана ми лошо,сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това определено е много гнусно...А относно как се лекува не искам и да знам...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*
лекуват се е мн силно казано... махат се, но след няколко мевсеца пак се появяват... а "лечението" е доста неприятно... мажеш се с една гадост дето ги гори.. обаче трябва мн да внимаваш с дозировката, защото е мн лесно да си прогориш и сичко наоколо.. което вече наистина е гадно.. не можеш да пикаеш нормално, ако не си "резан" кожата се слепва за главичката.. почват да текат некви странни неща... ииии адски мн боли.. ама зверси!! да не говорим, че за секс не можеш и да си помислиш докато ги лекуваш... тъй че дори някой да има такива... нормално е (се едно брадясалите бабички в рейсовете, самоче е по-често срещано) ... няма смисъл да ги махате, защото докато ти се възтанови пенисът от лечението те пак почват да избиват.... а момичетата да не се правят, защото квито шаврантии се изкарват тука 100% са попадали на някакв такъв и дори не са забелязвали... снимките в линка са на някой с изключително мн образования.. обичкновенно са по-малко от половината на това което виждате и не са толкова изпъкнали .... +тва съм виждал момичета със същите тези образования (доста по малки, даже почти незабележими ест) по устата, така чее.... не се правете, ако не ви се случил такъв пенис - няма да ви подмине, спокоПървоначално написано от petet
![]()
mislq sl put opstoino da pregledam muja si ...![]()
+4Първоначално написано от wasntme_
![]()
прословутите РРР
безобидно е и е вариант на нормата.
на практика го имат всички мъже, но при всеки е в ралична степен изразено от една две почти незабелижими "пъпчици" до много силно изразено като на линка от wiki.
не се налага лечение.
налице е и при повечето жени по вътрешния лист на срамните устни, като обикновено е почти незабелижимо
Tva e neshto,kato GUBICHKITE pri jenite!
Tva e bolest i trqbva da se lekuva!!
Koito kazva,che e normalno jestoko se luje...
Qko sum chela za tiq..
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Ia dai pove4e info togava za6toto dokolkoto razbrah ot teksta v wickipedia ne e bolest i ne enobhodimo le4enie....Първоначално написано от Barbaronka
![]()