- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се промени така?
Zdr na vsi4kiznachi dnes mi se sluchi neshto mn tapo koeto mn me podrazni .. bqh s tatko do nqkakvi magazini i posle stana mnogo kusno i toi me karashe kam tancite .. i malko predi zalata.. tam minavashe edno mom4e koeto predi mn haresvah.. zna4i toi se beshe navel i kato se ispravi i me vidq vsqkash pobarza da se obarne na drygata strana.. Neznam kvo mu stava no na nqkolko pati go pravi ve4e.. Kolkoto i da mislq nemoga da se setq kakva pri4inata da se promeni tolkova mnogo.. ne sam go obidila s nishto.. nito sam napravila neshto.. a toi se darji taka.. v kraq na minalata godina stanahme mn dobri priqteli.. mnogo se sblijihme .. izlizahme zaedno vseki den.. vsqka ve4er.. postoqnno se smeehme zaedno.. kazvashe mi 4e mn me haresva.. i az nego sashto..
ii posle toi trqbvashe da zamine za ispaniq za nqkolko meseca.. i taka.. ne si pisahme shtoto az bqh na pochivka.. i prez tezi meseci nqmah vazmojnost nito da si pisha s nego.. nito da go vijda.. a kogato si doide.. bqhme si pisali.. i toi mi kaza 4e sum se otchujdila ot nego.. a tova ne beshe taka.. sled tfa se bqhme vijdali pak.. i samo mi se usmihna.. a segaa se varti na dr strana.. kakto se sluchi dnes.. naistina neznam kakva e pri4inata da se promeni taka..
no mnogo me boli ot tova.. shtoto si misleh 4e e razlichen ot drugite mom4eta koito poznavam... naistina nemoga da mu pisha po skype i da go pitam shto se darji taka.. neiskam da go pritesnqvam.. a i shtom ne mi pishe.. qvno za neshto se sardi.. toi ima malko gaden harakter.. skorpion e.. i nikoga ne otstupva.. a i az sashto sum nqkakva takiva.. ne sam sviknala da se butam.. i da se molq za vnimenie..
Prosto iskam da znam kvo stana s nego .. i shto se promeni taka
.. Sigurno nikoi nqma da go prochete tva .. xaxa no v momenta imah nujda da izleq nqkade tova koeto mislq i chuvstvam sega .. :P
Заглавието на темата трябва да е на кирилица![]()
![]()
![]()
devil_girls_
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
Ами явно не те е обичал за да позволи на времето през което не сте се виждали да е пречка за вас. Може би просто си е търсил причина да не е с теб... Просто явно не те заслужава, защото ако те харесваше щеше всячески да се опитва да те впечатли и да е с теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Predpolagam che se pritesnqva shtom tolkova vreme ne ste se chuvali nito vijdali. Moje bi priema vsichko vse edno trqbva da pochnete ot nachalo vasheto pritelstvo ( pone do kolkoto razbrah e imalo samo privlichane nqkvo). Pritesnqva se che veche ne si sushtata i ne go vijdash v sushtata svetlina kakto predi no ss sigurnost ne e bezrazlichen zashtoto ako beshe izobshto nqmashe da si pravi truda de se obrushta na drugata strana a prosto shteshe da se napravi che ne te poznava. Bi trqbvalo ti da napravish purvata krachka qsno mi e che ne e lesno ama vse pak ako iskash da se poluchi enshto. A pyk i nikoga neznaesh dali nqma da se poluchi kofti situaciqta kogato i ti i toi chakate drugiqt da napravi purvata krachka.
еми .. говори с негу .. кажи му как се чувстваш ...и т.н [-o< цуняй го
![]()
...
>*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<
ami az mu bqh pisala predi mesec nqkade.. pitah go kak e .. i toi mi otgovori 'gore doly dobre' i az mu pratih edna usmivka .. sled tva i toi na men.. i poslee pak az .. i toi poveche nishto ne mi pisa.. i togava razbrah 4e neshto ne e nared.. i zatva sprqh da mu pisha ve4e kogato sam na liniq.. a i tiq situacii kato se vidim .. i neznam.. trqbva da ima nqkva pri4ina.. toi ne e ot tiq mom4eta.. na koito im pisva ot nqkoe momi4e i q zarqzvat.. toi e razlichen.. to4no zatova tolkova mn se int ot nego.. Mislq si 4e moje bi az sam sgreshila nqkade.. i sam napravila neshto za da se promeni takaa.. n0 prosto ne se seshtam kvo moje da e..Tazi ve4er sigurno pak she go vidq navan.. no pak she e sashtoto..
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
4estno kazano i az taka mislq.tova e nai-dobroto v tozi slu4ai mai maiПървоначално написано от _PoLiTy_
pyk i e единственото ,което можеш да направиш май
![]()