- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- в очите или по- тактично
vie kak obi4ate da vi kazvat istinata v o4te bez zaobikolki ili takti4no 4rez mal4anie primerno da te pookanq na kafe i da mal4i6 i tova da e takti4no otkazvane bez da te narani
![]()
![]()
![]()
nali znaete im aedn apogovorka pravo kume v o4i v o4ite e nai dobre da ti kajat vs a ne sas zaobikolko ili tam dr ne6ta
i kvo bihte si pomislili ako kajete na edno mom4e 4e go haresvate i toi ne otgor\varq na 4ustvata i malki ne kazva ni6to za po takti4no da n ete narani ..na4i ne iska da te narani..vse pak puka my z ateb 6tot ako n emu puka6e 6tete da ti go kaje nali taka ??
имаш правилна логика,но до някаде...Защото според мен си му нещо като приятелка и ти го казва така за да не те загуби като такава![]()
Ъ??? Я малко по ясно!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Аз винаги казвам истината,и само истината:P Казвам,тва което мисля и толкова.
![]()
Kazva6 vsi4ko,koeto misli6 v o4ite e nai-dostiniqt na4in!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Просто това, че не иска да ти стане зле е нормално...Но пък и може смелост да няма и затова да се опитва със заобикалки.
Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
tell it in the eyes...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Предпочитам в очите![]()
I just love you ;(
direkten otkaz neka izlezem kato priqteli e.g.
Всичко да ми се казва в очите без увъртания и т.н защото е мн тъпо и няма смисъл...![]()
В очите е най - добре. Защото каквото и да прави, няма как да промени нещата. Бих казала, че даването по този начин на напразни надежди е далеч по - лошо от открития отказ.. Така или иначе истината излиза наяве, по - добре да не се мъчите и двамата.. В крайна сметка човек трябва да продължи напред![]()
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
И аз.....Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
zakleh seПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
---->относно темата при положение 4е половината букви не си бяха на мястото/или просто добродушно липсваха/ не вдянах нищо![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз също!!!! \Първоначално написано от sweet_sorcerer
/ \
/