.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Ох що се на мен? :(

Здрасти на вс .... Харесват ме 2 момчета но аз никое от тях не харесвам харесвам едно друго Константин се казва обаче той мене не ме харесва.. Само руси харесвал ... Ебати тряя се изруся заради него ли ... ( впрочем кестинява ми е косата) .. никога не е ходил с момиче с различен цвят коса от руса ... една приятелка вика може ти да си първата .. щото оная вечер бяхме на диско цялата компания и си флиртувахме с него .. не беше пиян ... а всичко тва на другия ден беше забравено .. кво като не съм руса .. кво да напрая че да ме хареса .. не искам да се изруся .. ама в краен случайй.... ох нз нз ако някой може да ми помогне ше съм му много благодарна ... знам че изглежда тъпо и смешно ама .. плс без убиди и присмех щото на мене не ми е смешно никаК ...
    предварително благодаря на всички ви

оМг
    някво суоливо лае ше се боядисва русо заради друго суполиво лапе

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да си промениш цвете на косата само шот коцето аресвал руси... ако го направиш си болен мозък сигурно има и други момчета които аресват кестеняви
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    купи си перука

Град
    Nqkude tam...

Re: Ох що се на мен? :(

Цитирай Първоначално написано от lil4etuuu
    Здрасти на вс .... Харесват ме 2 момчета но аз никое от тях не харесвам харесвам едно друго Константин се казва обаче той мене не ме харесва.. Само руси харесвал ... Ебати тряя се изруся заради него ли ... ( впрочем кестинява ми е косата) .. никога не е ходил с момиче с различен цвят коса от руса ... една приятелка вика може ти да си първата .. щото оная вечер бяхме на диско цялата компания и си флиртувахме с него .. не беше пиян ... а всичко тва на другия ден беше забравено .. кво като не съм руса .. кво да напрая че да ме хареса .. не искам да се изруся .. ама в краен случайй.... ох нз нз ако някой може да ми помогне ше съм му много благодарна ... знам че изглежда тъпо и смешно ама .. плс без убиди и присмех щото на мене не ми е смешно никаК ...
    Да бе айде сега се боядисай руса и си направи лилави,розови и зелени кичури,за да те хареса... Разбирам какво ти е и как се чувстваш,но в крайна сметка да се боядисаш заради някво момче не си струва... Не мислиш ли?

Град
    \/!|)!|\|
    Виж , сега ми идва само на акъла това :
    ако това момче знае че го харесваш се опитай да му обясниш че се харесваш такава каквато си но заради него с радост би променила цвета на косата си , би дала всичко да му угодиш но родителите ти няма да ти позволят поради причината че си в пубертета и хормоните диктуват действията ти и че мнението ти постоянно се меняло и после ще съжалявяш
    ако момчето е свясто ще те разбере , но ако каже нещо от труда на 'ти избираш' му кажи че не искаш да го виждаш и му тегли един Средец ако не е някой задръстеняк ще те разбере опитай но не гарантирам нищо
    и още нещо
    преди да започнеш разговора за косата ти се увери че и той има влечение към теб ако имаш проблеми и по този въпрос пусни още една темичка или ми напиши някое лично собщение
    късмет и не забравяй САМО ти ришаваш кое е възмажно и кое не
    още веднъж успех

Мега фен
    Град
    София
    Эарежи го и не му тичай подир гъэа на тоя!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    гр. Монтана
    Съгласна съм с JuSt_a_GiRl_Uk. А и ако си боядисаш косата, той ще види, че го правиш само заради него. Може да се възползва и да започне да те манипулира. Един вид му казваш: "Ще направя всичко, за да те имам." Глупаво е. ОБикновено хората се правят на недостъпни, имат достойнство въпреки всичко и т.н. По-добре намери друг начин да се сближиш с него. Но нормален начин. Без боядисване на косата, слагане на пиърсинг или др. такива неща само защото на него му харесва. Опознай го като човек и се опитай да му станеш интересна, да иска да е с теб, да говори с теб... Успех!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, смешно е, защото само, за да му угодиш си готова да промениш нещо в себе си...колкото и малко да е.Заради глупак, който не гледа по-далече от носа си и ако не е руса значи не става, гледащ само външния вид...

Супер фен
    typo e i e sme6no
    end of discussion

тоя е някъв много ограничен явно !не се занимавай с такива! :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Според мен не си струва да се променяш...щтом не те харесва такава,каква е гаранцияте че руса ще те хареса?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    оМг
    някво суоливо лае ше се боядисва русо заради друго суполиво лапе
    вобще сополива история
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: Ох що се на мен? :(

Цитирай Първоначално написано от lil4etuuu

исках само да питам на колко си, няма да коментирам, просто да си размишлявам

ПС: няма значение, разбрах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си