.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Срам ме е да кажа ;(

До ся съм нямала гадже ;( Това е моята малка тайна и понеже никой тук не ме познава реших да я издам Няколко пъти са се опитвали да ме целунат и са ми предлагали , но ме е страх да приема и да отвърна на целувката понеже ми е за 1 път .. Не съм се целувала до сега с език и все някога трябва да стане ( на 14 съм вече) Просто незнам как да ми мине този гаден страх .. и да отрвърна на някой Страх ме е да не се изложа .. а немога да кажа на момчето не съм се целувала я да ми се измее в лицето ... ужасно ми е гадно помогнете ми незнам кво да прая.. как да преодолея страхааа ... незная ... кой знай колко ще ми се смеете и вий .. едва ли някой ще ми даде съвет който да ми помогне но реших поне да пробвам ;(( помогнете
    ОбИчАй зА дА бЪдЕш ОбИчАн и тИ

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много момичета ги е страх да от първата връзка ама ше свикнеш, пък за целуването аз мога да те науча и да се изложиш няма проблеми
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

мхм

оле незнам ... страх ме и тва е

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    много момичета ги е страх да от първата връзка ама ше свикнеш, пък за целуването аз мога да те науча и да се изложиш няма проблеми
    myxaxaxaxa problem -~-> re6enie

tei de ko sa stqga6??? nikoi ne se e rodil nay4en.. za vsi4ko si ima parvi pat... pak i na nekoi hora im e vrodeno seriozno ima variant i mom4eto dori da ne razbere 4e ti e bila parva celyvka \/ spoks :P pak ako tolkova se spi4a6 fa6ta6 nqkoq frka i se nay4ava6 s neq vij ima i dr vvariant za preodolqvane na straha - napiva6 se hybavko i napada6 tei de spec moita parvata kiss be6e s frka iiiii posle na piqno s mom4e - tei 4e pri mene be6e variant 2 v 1
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

е да ама...

Цитирай Първоначално написано от wasntme_

tei de ko sa stqga6??? nikoi ne se e rodil nay4en.. za vsi4ko si ima parvi pat... pak i na nekoi hora im e vrodeno seriozno ima variant i mom4eto dori da ne razbere 4e ti e bila parva celyvka \/ spoks :P pak ako tolkova se spi4a6 fa6ta6 nqkoq frka i se nay4ava6 s neq vij ima i dr vvariant za preodolqvane na straha - napiva6 se hybavko i napada6 tei de spec moita parvata kiss be6e s frka iiiii posle na piqno s mom4e - tei 4e pri mene be6e variant 2 v 1
    е да ама ... до сега не съм казвала на никого и ме е срам да кажа дори на най добрата си приятелка ... изпитвам страх да не ми се изсмее ..

Град
    Sofia
    E AkO Ia KaRaSh TaKa ShTa OsTaNeSh StArA MoMa,KaGi Mu BrE NeMa Ti Se IsMeE

Град
    shumen

Re: е да ама...

Цитирай Първоначално написано от eLiA__
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_

е да ама ... до сега не съм казвала на никого и ме е срам да кажа сори на най добрата си приятелка ... изпитвам страх да не ми се изсмее ..
    ne bi li trqqlo da moje6 da i spodeli6 si4ko 6tom ti e nai dobra frka

A we i men me be6e strah[po-to4no bqh mn pritesnena]ot purvata celufka ili ot tova da zapozna vruzka,po-trudno e kogato otkaje6 na nqkoi,tova e po-sramno,za6toto moje da se osumni v teb,no....opitai pone da ne misli6 za tova.....vse 6te uspee6!

moqta purva kiss be6e bratov4ed mi toi me nay4i da se celyvam :P
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз викам да се хванеш с момче с което се чувстваш сигурна и което знаеш,че няма да ти се смее и да ти вика глупости,ако се изложиш...та хващаш го тоз момък и без страх се приближаваш много близо до него и започваш да го гледаш в устните. Той не може да не схване за какво става дума.Поне при мен така стана Просто следваш него-не е трудно.

Ее, голяма работа, кой се е родил научен?! А, от къде си сигурна, че момчетата, които са ти предлагали или са се опитвали да те целунат са го правили преди? За всичко си има първи път, не се спичай толкова Щом цял свят се целува, значи не е голяма философия А, за най-добрата приятелка, не би ли трябвало да можеш всичко да и кажеш, щом ти се води "best fr" Айде, успехче
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

haide pristra6i se mn e lesno i az sam imala takava valna da otkazvam na mom4etata no az bqh i o6te sam luda po edno mom4e.a teb te spira strah trqbva da go preodolee6 za6toto ina4e 6te si ostane6 sama mn dalgo ako otkazva6 postoqnno poslq 6te se 4udi6 za6to nikoi ne te iska.a za tva s priqtelkata po dobre i kaji i az bqh taka be6e me strah ot reakciqta i kato nau4i v koi sam vlubena no kato i kazah ne mi se ismq i daje reagira mn dobre.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    purvo nikoi ne se e rodil nauchen.Vseki e minal prez tvoeto polojenie.Ne si izostanala s nishto i nqma za kakvo da se pritesnqvash.Mojesh spokoino da kajesh na priqtelakata si.Ako tq naistina ti e dobra priqtelka nikoga nqma da ti se izsmee,a shte te podkrepi.Trqbva vse nqkoga da se prestrashish pred momche.Ostavi se da te celune,ne e mnogo slojno,no puk e mnogo gotino.Ako tova moje da te uspokoi i az na 14 ne bqh se celuvala s momche i napravo umirah ot spek,zashtoto moitr priqtelki govoreha veche za sex..az dori tova ne znaeh kakvo e Prosto se otpusnah i si kazah ei tova trqbva da stana vse nqkoga.. ako se izloja i kvo.. nali vse nqkoga trqbva da probvam Uspokoi se i spodeli kakvo te trevoji na purvo vreme s priqtelkata ti.Tq moje da ti dade nqkoi i drug suvet
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Всяко момиче е минало през този период.Първата целувка се помни винаги (поне при мен е така ) .Успокой се и когато решиш ,че си готова просто целуни момчето ,което харесваш..не се страхувай просто действай !ще видиш ,че не е толкова страшно и трудно я :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

И аз съм била така и първата ми целувка беше с едно момче което после и не видях повече(само миналата година и ми се усмихна и то много сладко).Просто се отпусни и се наслаждавай на самата целувка.И аз тогава бях доста притеснена и даже ми мина през ума да му кажа,но се отказах да не е па да ми се изсмее.Та по-добре не му казвай,че момчетата каквито са тапанари .............. :P

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абе кво е тва?! Как ше се научиш да се целуваш?! Тва да не е се едно да се учиш да пишеш и да четеш..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Sofia
    Аз съм на 15 и още несъм се целувал пък каму ли за тебе.

Не трябва да се смее, а да се радва, че ти е първия (за целувка и гадже говорим само!!) ,а ако се изсмее ще е супер нечовешко и тъпо от негова страна..

П.П.Те твойте връсници (както и моите), ако са мислиш, че са "опитни"...жестоко се лъжеш

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    П.П.Те твойте връсници (както и моите), ако са мислиш, че са "опитни"...жестоко се лъжеш
    mi to i az sam na 14... na4i stavat na6ite vrastnici... na4i v gre6ka si to ima opitni... 6to si misli6 4e ti ako ne si ..... dr sa v sa6toto polojenie

Град
    Търново.... Велико Търново
    лол целуваето е толкова лесно нещо ама всички толкова се притесняват за такава дреболия .... споко никой няма да ти се изсмее и не е нужно да казваш просто остави момчето да води ( а той сиг ще )

xax аз съм в същото положение споко!!!Всички казват че е лесно ше го преодолем едва ли е толкова сложно но те разбирам знам какво ти е от вътре
    Сама и предадена,защото предадох...
    Когато на другия аз се отдадох…
    Скована от тая омраза...
    Не мразя теб,а себе си мразя
    Самотата ме смазва и ме убива
    И всяка част от менe те обича....

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    м и аз бях притеснена,ще ти хареса само да пробваш един път и нямада има оттърване

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Абе мацка...за всичко си има първи път...и какво ти пука дали някой ще ти се изсмее в лицето или не?!Никой не е казал, че си задължена да казваш на фр си, чв си нямала гадже и че не си се целувала...просто следващият път като някой се опита да те целуне му отвърни, даже и да не се лопучи...все пак никой не се е родил научен! айде успех

Супер фен
    ujas kak e vyzmojno na 14 da nqq gadje horata na po 8 se ebat tq o6te devvstvena

Т'ва е 'щото много мислиш!Следващия път нема да се дърпаш и ще видиш,че е готино!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си