- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е да кажа ;(
на по 14-15 деца ...на 16 в г**а и такаПървоначално написано от vvs_go
![]()
Амииии гледай да не попадаш на разни такива, дето ще ти се изсмеят в лицето
Недей да се притесняваш.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аууу милата. Недей да се притесняваш толку, те момчетата не ядат хора. Следващия път недей да се дърпаш, остави го той да води, ти саму следфай, пък аку толку се притесняваш от тва да кажеш,че ти е за първи път, просту глей момчету да не е такова дет ще ти се изсмее, пък ако тръгнете и той многу иска да се целувате, сподели му, ако му имаш доферие. ай съ успех
Не се паникьосвайАко кажеш,че не си се целувала никой няма да ти се изсмее...и мен ме е страх от "някой неща" ама се опитвам да се преборя със страховете си..пробвай и ти :P Успех и без паника
![]()
+1 тоест,целувал съм се,но беше с едни приятелки,които предолжиха да ме научат.Да ти кажа не е никак сложно,пък и който каза,че момчето ще води,да така е и на мене това ми казаха,че аз трянбва да водя.Затова беше и малко по-сложно,но ти си момиче,остай го да води пича,а ти ше се ориентираш,ако ли не...да ти кажа не е никак срамно,че не си се целувала,това че болшинството от връстниците ти са се еб*али даже,не значи,че си изостанала с нещо и че си смешна.Първоначално написано от gor4iva_tekila
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
Хехе представяш ли си да се окаже някой крокозъбелПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мога да си представяПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ЛелелелелеЯ се стегни бе, страхувала се ? ! От тва ли ш' те е страх бе.... да кажеш на някой нещо, което е супер натурано и естествено? ! Да не си на 30-40 , та да те е още срам.
Абе как така те е страх да не ти се изсмее в лицето? Ти да не би да целуваш първия срещнат? Нали човека срещу теб трябва да държи на теб, да те разбира и да ти помага. Ако ти се изсмее, тогава си прави сметка що за човек е и дали си заслужава...