.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ujas kak e vyzmojno na 14 da nqq gadje horata na po 8 se ebat tq o6te devvstvena
    на по 14-15 деца ...на 16 в г**а и така

Амииии гледай да не попадаш на разни такива, дето ще ти се изсмеят в лицето
    Недей да се притесняваш.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Аууу милата. Недей да се притесняваш толку, те момчетата не ядат хора. Следващия път недей да се дърпаш, остави го той да води, ти саму следфай, пък аку толку се притесняваш от тва да кажеш,че ти е за първи път, просту глей момчету да не е такова дет ще ти се изсмее, пък ако тръгнете и той многу иска да се целувате, сподели му, ако му имаш доферие. ай съ успех

Град
    Пловдив
    Не се паникьосвай Ако кажеш,че не си се целувала никой няма да ти се изсмее...и мен ме е страх от "някой неща" ама се опитвам да се преборя със страховете си..пробвай и ти :P Успех и без паника

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gor4iva_tekila
    xax аз съм в същото положение споко!!!Всички казват че е лесно ше го преодолем едва ли е толкова сложно но те разбирам знам какво ти е от вътре
    +1 тоест,целувал съм се,но беше с едни приятелки,които предолжиха да ме научат.Да ти кажа не е никак сложно,пък и който каза,че момчето ще води,да така е и на мене това ми казаха,че аз трянбва да водя.Затова беше и малко по-сложно,но ти си момиче,остай го да води пича,а ти ше се ориентираш,ако ли не...да ти кажа не е никак срамно,че не си се целувала,това че болшинството от връстниците ти са се еб*али даже,не значи,че си изостанала с нещо и че си смешна.
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    много момичета ги е страх да от първата връзка ама ше свикнеш, пък за целуването аз мога да те науча и да се изложиш няма проблеми
    Хехе представяш ли си да се окаже някой крокозъбел

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    много момичета ги е страх да от първата връзка ама ше свикнеш, пък за целуването аз мога да те науча и да се изложиш няма проблеми
    Хехе представяш ли си да се окаже някой крокозъбел
    Не мога да си представя
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Лелелелеле Я се стегни бе, страхувала се ? ! От тва ли ш' те е страх бе.... да кажеш на някой нещо, което е супер натурано и естествено? ! Да не си на 30-40 , та да те е още срам.

Град
    kadeto iskam

Re: Срам ме е да кажа ;(

Цитирай Първоначално написано от eLiA__
    До ся съм нямала гадже ;( Това е моята малка тайна и понеже никой тук не ме познава реших да я издам Няколко пъти са се опитвали да ме целунат и са ми предлагали , но ме е страх да приема и да отвърна на целувката понеже ми е за 1 път .. Не съм се целувала до сега с език и все някога трябва да стане ( на 14 съм вече) Просто незнам как да ми мине този гаден страх .. и да отрвърна на някой Страх ме е да не се изложа .. а немога да кажа на момчето не съм се целувала я да ми се измее в лицето ... ужасно ми е гадно помогнете ми незнам кво да прая.. как да преодолея страхааа ... незная ... кой знай колко ще ми се смеете и вий .. едва ли някой ще ми даде съвет който да ми помогне но реших поне да пробвам ;(( помогнете
    Е като си на 14 какво се претесняваш спокойно няма да ти мине годноста има времи. Скоро ще ти писне даже от целувки

Абе как така те е страх да не ти се изсмее в лицето? Ти да не би да целуваш първия срещнат? Нали човека срещу теб трябва да държи на теб, да те разбира и да ти помага. Ако ти се изсмее, тогава си прави сметка що за човек е и дали си заслужава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си