- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да си обясня този факт...
влюбена съм в момче, с което ни свързва смао една платонична връзка. никой не знае за нашата малка тайна. не му показвам или поне се опитвам да не му показвам че напоследък се влюбвам в него. води се че не ходим и в диското дори веднъж видях как една му танцуваше от което мн ме заболя и за тва си го върнах с един пич с който и аз си позволих малко по кръшни танци, след което на следващата наша среща той ми направи забележка за това че аз съм танцувала с друг. много пъти ми натяква че аз УЖ (щото не е истина) се срещам с разни гадженца и съм нямала право, а аз го виждам как той задира други.
та исках да ви попитам какво е това по дяволите??? рядко се виждаме караме я на смс-и и тайни срещи, един Бог знае кво прави той през времето когато не го виждам. това не евръзка а когато се видим ми държи сметка за абсолютно всичко! как да постъпя следващия път когато го направи?? много искам да съм с него радвам се ако наистина е загрижен за мен (всъщност загрижен ли е?) но след като го виждам рядко това за мен не е връзка и не мисля че трябва да ми държи сметка (как мсилите вие??)... не наистиан според вас ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ го прави??
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !