влюбена съм в момче, с което ни свързва смао една платонична връзка. никой не знае за нашата малка тайна. не му показвам или поне се опитвам да не му показвам че напоследък се влюбвам в него. води се че не ходим и в диското дори веднъж видях как една му танцуваше от което мн ме заболя и за тва си го върнах с един пич с който и аз си позволих малко по кръшни танци, след което на следващата наша среща той ми направи забележка за това че аз съм танцувала с друг. много пъти ми натяква че аз УЖ (щото не е истина) се срещам с разни гадженца и съм нямала право, а аз го виждам как той задира други.
та исках да ви попитам какво е това по дяволите??? рядко се виждаме караме я на смс-и и тайни срещи, един Бог знае кво прави той през времето когато не го виждам. това не евръзка а когато се видим ми държи сметка за абсолютно всичко! как да постъпя следващия път когато го направи?? много искам да съм с него радвам се ако наистина е загрижен за мен (всъщност загрижен ли е?) но след като го виждам рядко това за мен не е връзка и не мисля че трябва да ми държи сметка (как мсилите вие??)... не наистиан според вас ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ го прави??