Първоначално написано от
SlADka_lIGlA
Еми значи незнам откъде да започна ходя с едно момче което мн ме обича и ми го казва а преди ме мразеше и никога не сме били приятели а се познаваме от 10 години сигурно и аз ходех мн време с най добрия му приятел и го правех луд и той заради това щот не ми било добро държанието и още кво ли не Ама сега се влюбил в мен и ми е мн хубаво с него разбираме се и той ме промени драстично смисъл преди мн пиех дискотеки чат пат наркотици сега въобще не е така но има един проблем не съм щастлива.. Не го обичам изпитвам чувства към него но все още много обичам Гошо (най-добрия му приятел) ама ако сме заедно пак няма да е добре щот мн го наранявам и само се караме той скоро ми каза че още ме обича но от няколко седмици не го бях виждала а той е женкар ( аз съм го направила такъф така казва ) и все е с някоя и сега ходи с едно момиче и вчера бяха на концерт на рияна и аз отидох по едно време и тя ми вика аре да пием и аз ми ок и отидохме и пихме там водка ром глупости само че аз държа на алкохол а тя не и тя мн се напи и аз имам къща в бояна там наще живеят и викам аре аз ще те заведа там да спиш и след 1час Гошо дойде и почна да ми вика ти искаше и мен да повлечеш надолу преди сега нея и почна ми се кара и я дърпа и вика аз ще я прибера и една фр вика я се махай ние ще я опраим и от тогава се чувствам мн зле обичам го още и знам че го нараних преди но немога да спра да мисля за него.. и незнам как да постъпя??