- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- оп ами сега,,
ami all ahi am iskam da vi pitamv ponedlnik imam sre6ta s edno mom4e ama nie s nego se poznavame de ama az vremeno slojih o4ila dokato mi se opratq le6tite
i s epritesnqvam dali toi 6me vazpremem s o4ila da si soatqva o4ilata ili da otida s tqh i kakvoto stane pls kajete daite savet po to4no mersi predvaritelno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Отиди без тях. За някои момчета това е отблъскващо и дори ако момчето е някое не много умно, може след това да те злепостави пред някого. Моето мнение е да отидеш без очилцата. Ако вече си прекалено зле с очите и не виждаш къде стъпваш ще трябва да си ходиш с тях![]()
![]()
аз познавам 2-3 момичета с много яки цайси, едни такива перверзни много са яки![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
hmm ako mislish,che mojesh da idesh bez tqh..napravi go.No da ti kaja ima hora,koito sa mnogo po-hubavi s ochila.Az imam,no gi nosq samo za pred pc-to ako ne zabravq i togava de,no priqtelq mi kato me vidi s ohcila i umira ot kef
![]()
.Otidi na purvo vreme bez..ako izleze neshto i toi te haresa tova nqma da go burka
))
![]()
da i az taka mislq ima gi vsqkakvi i ako e ot oniq otrepki koito gledat samo van6niq vid 6te e mn koftiПървоначално написано от Lacey
Ми ако те притесняват иди без, за да се чувстваш по-добре и по-уверена
Ами, няма лошо, защо неПрецени какъв модел очила ти отиват, ще изглеждаш различно, може и да е в хубавия смисъл
Просто самичка прецени
![]()
дай снимка с очила и без очила и ше ти кажем как да идеш![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Моите ми стоят точно така и всички мн ми се кефят като съм с очила.Първоначално написано от tuzaro
:P
4e i az imam mn qk model o4ila a nie s epoznavame taka 4e sme samo kat priqteli...... a pa az ko d amy kaja kat onq e dva metra masrky4 li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
ем дай тогава твоя снимка и ние да се кефимПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
за жалост е такаПървоначално написано от emi_901991
Животът е адът описан в Библията!
Ебаси!От 2 месеца нося очила обаче всички много ми се кефят и много ми ги харесват.А и аз вадя много мръснишко излъчване с тях.А моят съвет е:с очила,без очила-все си си ти.Въпросът е ти как се чувстваш.Ако се чувстваш по-добре с тях ги носи![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Той ако те харесва едва ли едни цайси ще са му проблем. Пък и има хора, на които много им ходят. Ако пък на теб ти е кофти така просто иди без тях.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Отиди така както ти е комфортно и така както ти ще се чувстваш добре.Ако наистина въпросното момче те харесва то не мисля че ако отидеш с очила той ще те отблъсне по някакав начин! Успех и лек ден!![]()