- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Kак може човек заразен със СПИН да има здраво дете?
Е?![]()
![]()
![]()
...
Всъщност може. По време на бременността майката приема лекарство, което предпазва плода от заразяване. Естествено пак не е 100% сигурно, но пак е по-добре отколкото без лекарство, когато шансът детето да е/да не е болно от СПИН е 50 на 50.Първоначално написано от fake
^Напротив, предпазва. Ако се пият лекарства риска е малък, да не излъжа, ама мисля, че беше 2% или молко отгоре. Все пак кръвоносната система на майката и детето не влизат в пряк контакт.
А защо болния човек не се излекува от спинът, зависи и стадия в интерес на истината.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
^Това не го разбрах много, ама май се има предвид, защо не се излекува от СПИН носителя на болестта.Първоначално написано от Anf3tamin4o
Имам чувството, че някои не правят разлика между ХИВ и СПИН. ХИВ е вирусът, който може да живее в организма на човек, но да няма никакви симптоми. Може и да го разболява, но всичко да изглежда като настинка или някакъв грип. СПИН е последната фаза на заразата, затова когато се открие е в повечето случаи и доста късно. Малко ще са хората, които ще си направят СПИН-тест заради настинка. Дори и вирусът (или по-точно болестта) да бъде открит навреме има само лекарства, които забавят развитието на болестта, но не я спират. И пак това е също важно - едно е да умреш на 35-40г-ни, а друго е на 75... Нали?
Възможно е.
Възможно е, но се среща рядко. В повечето случаи се предава и на детенцето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..