така, преди време ( година инещо) писах глупости във форума като не мислих че ще имам нужда да споделя нещо което ме мъчи (не казах да питам, защото едва ли ще получа отговор, все пак всеки сам прави своя избор.. ама както и да е)

значи работата е следната:
преди няколко месеца имаше едно момиче (да я нарека А), в което бях влюбен и наистина мислих че тя е моето момиче (имаше си гадже и само чаках момента защото каквото и да правех не можах да ги разделя, а много ама наистина много я харесвах... ) ама май не го дочаках тоя момент, защото преди месец се появи друго момиче (ще я нарека Б), с нея съм всеки ден (живеем на почти едно и също място, ходим на едно и също място - абе въобще винаги сме все заедно) с нея ми е много готино - тя е може би най-печения човек, който съм срещал изобщо (все едно си говоря с момче приятел)... може да си говорим за всичко и по всякакъв начин, като характер просто е невероятна.
до тук всичко е екстра, обаче има две момичета които пък са влюбени в мен (с едната преди месец спах...) а не съм такъв човек уж, обаче от много време нямах приятелка и все пак съм момче и се възползвах от нея - а тя ме преследваше и ми се сваляше от доста време. та сега тя непрестанно ми звъни, пуска смс-и и такива неща (направо се дразня, и не знам как да я избягвам).
и отгоре на всичко една приятелка на момичето Б също ме преследва и да го кажа в прав текст - иска да ме чука! (абсолютно съм сериозен и ме притеснява че след 2 седмици ще има шанс, защото ще ходим на екскурзия с нея и още други познати, но без тази по която съм си паднал отскоро, демек момичето Б)

и въобще не знам какво става, някаква сапунка..

друг проблем е че, момичето А е страшно красива, също с готин характер, но е по срамежлива да кажем... и имам среща с нея да пия кафе в сряда, след като и се обадих най-накрая (имаме общи приятели, които знаят че си падах по нея и ме навиха, защото оня я е зарязал и сега била много тъжна...) а момичето Б е страшно печена, и доста по-отворена (даже и от мен) абе с една дума е фурия, също доста привлекателна всъщност
дилемата е че не знам какво да правя

оф, просто исках да споделя, благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат, ако искажат мнение ще се радвам да прочета какво мислят
лека вечер