- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ви връзка
kolko vreme e bila nai-dalgata vi vrazka?
В подписа ми го пише-2 години и почти 2 месеца.
10 месеца и продължава все още ...![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Ами сегашната ми връзка,вече 1 година и 5 месеца![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
11 meseca... i vse o6te produljava.... pak 6te vidime, moje da e mn pove4e![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Най-дългата за сега ми е 4г.
Първоначално написано от sentient_
wowooooooooooooooooooooooooooo
Ами това ще да е първата ми връзка, която още продължава... За жалост засега са само 6 месеца...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Сегашната ми връзка е вече почти година /има няма с около 1 месец/.Имала съм и 3 годишна.. но с прекъсвания ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Чак най-добрата не мога да кажа. Във всяка е имало много проблеми както винаги. Но ако сравняваме връзката с това до колко силни чувства към имала към човека, то определено това е сегашната, макар че сме заедно само от 2 месеца![]()
СегашнатаГодина и девет месеца почти
![]()
>>> House Music <<<
най-дългата ми е почти година..но мисля че сегашната ми е много по-обещаваща..засега е само 3 месеца(почти)![]()
mm sys priqtleq mi sega hodim polovin godina ve4e i toi me obi4a pove4e ot vsi4ko na sveta i mi go dokazva postoqnno![]()
![]()
![]()
2 години и половина
А настоящата е година и половина засега.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
1 GODINA![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Почти 2 години.
Ужасно много и ужасно малко.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ami nai-hybavata mi vruzka e sega6nata vupreki 4e se sly4i ne6to yjasno i se biahme razdelili za izvesten period ot vreme(osuznah 4e i az imah vina a i prez tova vreme dokaza po mn na4ini 4e naistina me obi4a i sujaliava).Na 18 sum i sme ot 2 godini i 3 meseca zaedno.
ами........ сегашната- 5 месеца....но смятам че е нормално все пак съм на 16 :P
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/