така, една тема на която най-накрая стигнах почти до разрешение на въпроса (не писах доста време, но през това време се случиха много неща)
вече "проблем" няма..., след толкова много преживявания и с двете (няма да навллизам в подробности) всичко се развали мисля... просто едната ми каза да избирам "нея или другата" (много много гадна ситуация) в която явно се издъних тези дни...
това е, и въпреки всичко имам все някаква надежда още, но отношенията ни не са това което бяха (с първата не си говорим често и не по онзи начин, а за друго и дума не може да става, а с втората все още сме приятели, но тя вече излиза чат-пат с друго момче, от което ми е адски кофти и неприятно, въпреки че не го показвам външно... )
просто исках да споделя, за да ми олекне. много съм скапан тия дни. както са казали хората "много хубаво не е на хубаво"и май са прави!
най-гадно е от два стола на земята, както някой беше споменал в темата. приятелю прав си, но и аз съм си виновен, защото не можах в края на краищата да избера никоя от тях! явно ще си търся друга, след време че сега избщо не ми се и мисли, и ще се пазя от подобни завъртяни ситуации, решенията на които са много трудни и в края на краищата все не в моя полза