.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

пристрастена ли съм към кафето?

Проблемът ми е 4е пия мн кафе. Наще не ми дават и аз се крия ама пия мн силни кафета и по 2 на ден. А съм на 15! Приятелките ми се карат ве4е ама аз не мога да спра.

Редактирано от ЦвЕтИт0
    Допълних заглавието.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Da,pristrastena si i si bolna ot bolestta "gazariq"

Ми на 15 не е хубаво чак толкова, защото кафетата изнервят много и наще за тва ми ги спряха

ако не пушиш или пиеш - не дей почвай
    ако от такова нещо като кафе - неможе да се откажеш... то от по-силни неща направооо....
    а за кафе - еб?х те в г?за ти тъпа ли си ? - да се откажеш от кафето е нужна минимална воля, какво се правиш тука - пристрастена ли съм или не?
    личи се че си на 15 , направо на 12 бих казал.
    Пий си зелен чай и си спри кафето..
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Тва хич не е шега работа.. Да се пристрастиш толкова рано, после можеш да си имаш главоболия.. Казвам ти го, защото съм виждала какво става с такива хора. Майка ми, откакто се помнех, пиеше много кафета всеки ден и беше неописуемо изнервена.. Накрая се разболя от това и се наложи да спре. Една приятелка също е така.. и непрекъснато я боли глава Приятелски съвет: Спри, докато още не е станало късно.. Пък и на твоите години...замисли се за здравето си

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    2 кафета на ден,не са кой зане колко много за един възрастен, но за 15 годишно момиче не са желателни.Опитай се да ги заместиш със студен чай или друга напитка.Другия вариат е да пиеш капучино.

П.С-Нормално е родителите и приятелите ти да ти правят забележка.За твое добро е.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    your mind,your body and your soul
    pii 3 v 1.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    ако не пушиш или пиеш - не дей почвай
    ако от такова нещо като кафе - неможе да се откажеш... то от по-силни неща направооо....
    а за кафе - еб?х те в г?за ти тъпа ли си ? - да се откажеш от кафето е нужна минимална воля, какво се правиш тука - пристрастена ли съм или не?
    личи се че си на 15 , направо на 12 бих казал.
    Пий си зелен чай и си спри кафето..
    + 101010100 bahti izmisleniq problem det imash az she napraq tema pristrастена ли съм към пастата за зъби!?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    През ваканцията пиех по 3 кафета на ден.
    Сега пия по 1.
    Гледам да се ограничавам, защото многото кофеин не е полезен за сърцето, така че ти препоръчвам ако не можеш да ги спреш, то поне пий 1 през ден. В началото е трудно, ама лесно се свиква.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си