- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлив съм, а толкова момичета са ме харесвали...
Dokolkoto pomnq kam 60-70(SERIOZNO!!!!!) momi4eta sa ma haresvali s koito sme se poznavali, a OTDELNO koito ne gi poznavam sa neizvestna broika.>Ta vuprosa mi e dali sam mn zadrusten i pros 4e da ne sam si fanal do sq momi4e za gadje![]()
Tva e naprao nz...kak moje ot moq strana..dade az sum si mnol SRAMEJLIF .
PUk ne sum ne6to osobveno da se kaje>.|END|??
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ами проблема е в ТЕБ и твоя СРАМ ... преудолей го той само ти пречи :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не си намерил точното момиче глупчоЦелиа живот е пред теб к`во сте се завайкали всички
![]()
i az imam nekuv takuv problem - sramejliv sum i dosta momi4eta sa me haresvali ( ne bih kazal grozni oba4e az mislq samo za edno, koeto neznam kakvo ispitva kum men)
![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
haresai si edno momi4eq opoznai go i posle 6te vidi6 dali stava ili neqa puk ako e ne zdrave da e!po4ni otna4alo![]()
ОмфГ по темата:да наи-тъпото парче си![]()
Не смятам, че си задръстен заради факта, че не си решил да си хванеш приятелка. Щом не ти харесват, здраве да е, все някога ще дойде подходящата \/ А и и аз бях така, номерът при мен беше, че постоянно ме харесваха хора със светли (руси) коси и светли (най-често сини) очи, а аз си бях тъпа повърхностна кучка и харесвах тъмни очи и най-често кестеняви коси и ги отхвърлих всички. Но не съжалявам, така срещнах сегашния си приятел, с когото сме почти неразделни
Затова смятам, че и при теб няма място за притеснение...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
mene mi e int kak si gi broil tiq 70
xaxaxaxaxaxaxaxa и даже повече ..само че след време ще си без сили да ги оправяш всичкитеПървоначално написано от Cannibal_C0rpse
![]()
![]()