.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Срамежлив съм, а толкова момичета са ме харесвали...

Dokolkoto pomnq kam 60-70(SERIOZNO!!!!!) momi4eta sa ma haresvali s koito sme se poznavali, a OTDELNO koito ne gi poznavam sa neizvestna broika.>Ta vuprosa mi e dali sam mn zadrusten i pros 4e da ne sam si fanal do sq momi4e za gadje Tva e naprao nz...kak moje ot moq strana..dade az sum si mnol SRAMEJLIF . PUk ne sum ne6to osobveno da se kaje>.|END|??

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами проблема е в ТЕБ и твоя СРАМ ... преудолей го той само ти пречи :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Не си намерил точното момиче глупчо Целиа живот е пред теб к`во сте се завайкали всички
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

i az imam nekuv takuv problem - sramejliv sum i dosta momi4eta sa me haresvali ( ne bih kazal grozni oba4e az mislq samo za edno, koeto neznam kakvo ispitva kum men )
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

haresai si edno momi4eq opoznai go i posle 6te vidi6 dali stava ili neqa puk ako e ne zdrave da e!po4ni otna4alo

ОмфГ по темата:да наи-тъпото парче си

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не смятам, че си задръстен заради факта, че не си решил да си хванеш приятелка. Щом не ти харесват, здраве да е, все някога ще дойде подходящата \/ А и и аз бях така, номерът при мен беше, че постоянно ме харесваха хора със светли (руси) коси и светли (най-често сини) очи, а аз си бях тъпа повърхностна кучка и харесвах тъмни очи и най-често кестеняви коси и ги отхвърлих всички. Но не съжалявам, така срещнах сегашния си приятел, с когото сме почти неразделни Затова смятам, че и при теб няма място за притеснение...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Не смятам, че си задръстен заради факта, че не си решил да си хванеш приятелка. Щом не ти харесват, здраве да е, все някога ще дойде подходящата \/ А и и аз бях така, номерът при мен беше, че постоянно ме харесваха хора със светли (руси) коси и светли (най-често сини) очи, а аз си бях тъпа повърхностна кучка и харесвах тъмни очи и най-често кестеняви коси и ги отхвърлих всички. Но не съжалявам, така срещнах сегашния си приятел, с когото сме почти неразделни Затова смятам, че и при теб няма място за притеснение...
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

mene mi e int kak si gi broil tiq 70

Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Стани Жиголо и ще ги имаш всичките
    xaxaxaxaxaxaxaxa и даже повече ..само че след време ще си без сили да ги оправяш всичките

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си