- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли мнението ви за думите му
![]()
Искам да попитам дали на мое място бихте имали някакво притеснение ако приятелят ви каже следното:"Затова,че те обичам ти не трябва да имаш никакво съмнение,теб обичам така както не съм успял да заобичам никоя друга. Не знам как стана но е факт.Имал съм достатъчно възможности ,за да преценя.Аз обичам много хора в живота си,но когато не е взаимно просто няма смисъл.Имал съм много приятелки,но досега с никоя не съм си бил близък и не съм чувствал,че ме обича така както чувствам с теб." Притеснението ми е ,че от думите му и това,което знам за него е че е бил доста нараняван и дори беше женомразец станал като се запознахме.Страх ме е ,че илеи поне аз приемам това за притеснително,че той ме обича само затова,че аз го обичам и му го показвам,доказвам и го усеща,а не заради самата мен,което малко ме натъжава
той е на 23,аз на 18,заедно сме от година и той наистина е най-страхотния човек,който познавам!Но смятам,че понеже до сега никоя не му е показвала чувствата си като мен,трябва това да е соновна причина за обич.Страх ме е ,че ме обича само защото има нуждата да е обичан,а тази вероятно,която е обичал преди мен не е отговорила на чувствата му и сега му е най-добра приятелка,познават се от малки.Не е потвърждавал,че я е обичал,но не е и отричал темата е била по-скоро сменяна.Миналото си е минало,акоо наистина е минало,но за мен дори да си мисли тези неща е много по болезнения вариянт!Не се съмнявам,че ме обича,просто ми се иска да не съм просто утешителна награда появиласе в подходящ момент!дано греша за подозрението си...
![]()
![]()
![]()
Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!
Е нали се оби4ате ко пове4е
някои хора и тва нямат![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не може някой да те обича, само защото и ти отвръщаш на чувствата му..независимо, че е бил нараняван много пъти.. Да речем, че това е едно от нещата, заради които те обича!!!!И точно за това те обича толкова много, защото най - после е намерил момиче, което изпитва същото, което и той изпитва към нея! Затова е щастлив
Не го обвинявай
Просто, когато си имал такъв живот досега, е малко трудно да повярваш, че и на теб се е усмихнало щастието
Вместо да му мислиш много, се наслаждавай на щастието, както казаха по горе, не всеки го има
![]()
![]()
`*We lose someone we love, only when we are destined to find someone else, who can love us even more than, we can love ourselves.*`
Според мен няма за ко да се притесняваш[/i]
Така е... Така че се наслаждавай на това, което имаш. Не смятам, че те е обикнал само защото ти го обичаш, а и така да е, пак е заради самата теб, защото ти му даваш сигурност, спокойствие... Знам също и че някои са казали "Любовта не се възбужда само от красотата, ами и от чувството, че си обичан", затова не се тревожи, чувствата му са искрениПървоначално написано от bloodranger
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Ами той те обича! Независимо дали е заради това,че просто има нужда да бъде обичан!
Това не означава, че те обича по-малко или че те обича само заради това! Напротив!Той те обича още повече като си помисли, че и ти го обичаш и сте щастливи! Това ще го спира! Не го приемай по този начин и недей да се ядосваш.Все пак едно година е много нещо! Поне за мен е така ...
Той си те обича заради самата теб.Не може някой да е с друг човек 1 година без да го обича заради самия него а само заради това,че отвръщал на чувствата му.Просто човека ти е обеснил,че до сега никоя не го е обичала както ти и обратно,за което трябва да се радваш.Няма никакво място за притеснение.![]()
\
/
Той те обича и си единствената, която го е жегнала така. Какъв е проблемът? По-добре ли е да каже, че е обичал 50 жени през живота си?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Цени това,което имаш!
В твоя случей не виждам какво се притесняваш,обичаш го той обича теб ..какво повече искаш?Дори и само заради това ,че ти си мупомогнала да превъзмогне трудния момент и си му дала това от което има нужда ..просто продължавай да го обичаш!Не се съмнявай в него ,така само си усложняваш живота !Няма от какво да се страхуваш ,той ти е казал че те обича както никоя преди теб ..ХЕй просто се наслъждавай на моментите с него и не му мисли много много . \/
Като мъж в подобна позиция мога да ти кажа, че до сега момичето, на което съм казвал подобни неща все още е в сърцето ми и то по същия начин по който беше когато й ги казвах тези неща преди близо 1 година. Други губят смисъл само при мисълта за "моето" момиче. По-притеснително е, че предусещах, че друга не искам и не съм сигурен в бъдеще какво ще стане. Не ми се иска на 17 години да съм открил любовта на живота ми и сега на 19 да се убеждавам все повече в това. Искам я - обичам я - тя също, но редно ли е?
+1Първоначално написано от ХрС
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ако сте обърнали внимание на едно нещо,което споменах в текста, а именно,че преди да се запознаем,той е бил един вид женомразец,заради неща,който е преживял, не споменах,че и аз преди да срещна него бях един вид мъжемразка по подобни причини.И всеки,който е бил предаван ,наранен от друг човек знае,че дори и да го превъзмогнеш остават следи-на съмнение,на невяра или недоверие.Понякога дори не усещаш кога тази ти защитна реакция се включва в теб като малка аларма.И наистина след като си преживял нещо твое си,което е разтърсило живота ти и изградиш стена изведнъж се появява човек,който ти дава толкова много и те допълва,че ти почваш да се чувстваш като завършена личност в тази посока и сега всякаш вече имаш нужното "оръжие" ,за да се впуснеш в живота.Но въпреки всичко хубаво не искам да се заблуждавам или да виждам нещата прекалено розови,за да не се налага да "ближа раните си "после наново и вместо крачка напред да се окаже ,че съм направила 2 назад.Той е толкова всестранно развита личност,чувствителен и горд едновременно и със своите си недостатъци, която те поглъща почти изцяло,но който е срещал поне една такава личност в живота си знае ,че бурята и хауса ,които е предизвикал в неговия живот са неповториме и си заслужават,макар и с цената на нещо.Въпреки,че за мен най-хубавите неща в живота са безплатни
!Общо взето е това,искам да знам как стоят нещата в деиствителност дали не съм преувеличила нещата с моето въображение и имам нужда чуя странично мнение,непристрастно, а вашето се оказа такова.Мерси на всички,които изказахте мнение
![]()
![]()
Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!
според мен няма абсолютно никакъф повод за притеснениечовека си те обича , радвай се на живота и не се тормозии
![]()
![]()
Той просто се е отдал на теб! Плюс това вие ходите от година и е нормално да ти казва такива неща.Освен това той ти е казал че е имал много момичета преди теб но към никоя не е привързан както към теб.Времето което сте прекарали заедно и хубавите мигове които сте имали досега и неговите откровения са достатъчни причини които трябва да те накарат да не се притесняваш защото е очевидно че той те обича! Нямаш повод за безпокойство! Лек ден!![]()