- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли мнението ви за думите му
Ако сте обърнали внимание на едно нещо,което споменах в текста, а именно,че преди да се запознаем,той е бил един вид женомразец,заради неща,който е преживял, не споменах,че и аз преди да срещна него бях един вид мъжемразка по подобни причини.И всеки,който е бил предаван ,наранен от друг човек знае,че дори и да го превъзмогнеш остават следи-на съмнение,на невяра или недоверие.Понякога дори не усещаш кога тази ти защитна реакция се включва в теб като малка аларма.И наистина след като си преживял нещо твое си,което е разтърсило живота ти и изградиш стена изведнъж се появява човек,който ти дава толкова много и те допълва,че ти почваш да се чувстваш като завършена личност в тази посока и сега всякаш вече имаш нужното "оръжие" ,за да се впуснеш в живота.Но въпреки всичко хубаво не искам да се заблуждавам или да виждам нещата прекалено розови,за да не се налага да "ближа раните си "после наново и вместо крачка напред да се окаже ,че съм направила 2 назад.Той е толкова всестранно развита личност,чувствителен и горд едновременно и със своите си недостатъци, която те поглъща почти изцяло,но който е срещал поне една такава личност в живота си знае ,че бурята и хауса ,които е предизвикал в неговия живот са неповториме и си заслужават,макар и с цената на нещо.Въпреки,че за мен най-хубавите неща в живота са безплатни
!Общо взето е това,искам да знам как стоят нещата в деиствителност дали не съм преувеличила нещата с моето въображение и имам нужда чуя странично мнение,непристрастно, а вашето се оказа такова.Мерси на всички,които изказахте мнение
![]()
![]()
Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!