.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Целувах се с най-добрата си приятелка!

Лелеей хора...онзи ден се събрахме компания у нас за да празнуваме нова година, че може да не сме заедно . И ами..в разгара на купона , докат се усетя моята приятелка беше върху мен и се мляскахме лоол ...аз съм момиче(да поясня), а май тя си мисли че не си спомням ДАЖЕ... на вас случвало ли ви се е подобно нещо?
    Кво да правя да й кажа ли, да си поговорим ли или да си оставя в тайна бистрите спомени

Град
    София
    еми яко кво да ти кажа може да не помни тя обратна ли е?

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    еми яко кво да ти кажа може да не помни тя обратна ли е?

Град
    Pleven
    приятелката ти обратна ли е?
    ти на колко си?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе стига глупости,обратна била.И на мен ми се е случвало,като се съберем някъде и се понапием малко да правим такива глупости ама това беше в младите години,вече едвали бихме посмели

Голям фен Аватара на 50cent
    еее ти пък ся закво не направи някво клопче

Бе я си поговорете. Тя си мисли, че ти не помниш, а ти си мислиш, че тя не помни Изяснете се, току виж ...
    Some things are better left unsaid!

Мега фен
    Град
    София
    Абе какъв ти е проблема Нищо толкова не е станало.Просто си живей живота и не се эатормоэямай с подобна простотия.Минало-эабравено
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Е това и ние сме го правили не 1 път . . . кфо толкова?!Що пък да не й кажеш какъв е проблема?Или пък ти е харесало твърде мн. и се притесняваш да не я обикнеш по друг начин?Незная ъочно какъв ти бе въпроса [-o<

ох да си призная правила съм го неведнъс с най добрата ми приятелка с която наляво надясно разправяме че сме сестри...така си е тя ми е сестричката мн си я обичкам ама тва става само като се напиим и на другия ден пада един мн голям смях и изчервяване...сигурна съм че не сте обратни повечето добри приятелки са го правели някоя пиянска вечер...а за тва дали да и кажеш...я изчакай още един купон да сте двете да видим дали ще се повтори и спокойно тва е само целувка (аз първите дни имах ужасно чувство на вина) ама не е края на света
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Град
    your mind,your body and your soul
    che kakav ti e problema?az redovno se celuvam s nai-dobrata mi priqtelka i nito sam obratna nito neshto ne mi e nared.prosto se zabavlqvame..
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

направете си по един скреч и тва е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си