- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Целувах се с най-добрата си приятелка!
Лелеей хора...онзи ден се събрахме компания у нас за да празнуваме нова година, че може да не сме заедно. И ами..в разгара на купона , докат се усетя моята приятелка беше върху мен и се мляскахме лоол ...аз съм момиче(да поясня), а май тя си мисли че не си спомням ДАЖЕ... на вас случвало ли ви се е подобно нещо?
![]()
![]()
Кво да правя да й кажа ли, да си поговорим ли или да си оставя в тайна бистрите спомени![]()
еми яко кво да ти кажа може да не помни тяобратна ли е?
Първоначално написано от find_m3
![]()
приятелката ти обратна ли е?
ти на колко си?
Абе стига глупости,обратна била.И на мен ми се е случвало,като се съберем някъде и се понапием малко да правим такива глупостиама това беше в младите години,вече едвали бихме посмели
![]()
Бе я си поговорете. Тя си мисли, че ти не помниш, а ти си мислиш, че тя не помниИзяснете се, току виж ...
![]()
Some things are better left unsaid!
Абе какъв ти е проблемаНищо толкова не е станало.Просто си живей живота и не се эатормоэямай с подобна простотия.Минало-эабравено
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е това и ние сме го правили не 1 път . . . кфо толкова?!Що пък да не й кажеш какъв е проблема?Или пък ти е харесало твърде мн. и се притесняваш да не я обикнеш по друг начин?Незная ъочно какъв ти бе въпроса [-o<
ох да си призная правила съм го неведнъс с най добрата ми приятелка с която наляво надясно разправяме че сме сестри...така си е тя ми е сестричката мн си я обичкам ама тва става само като се напиим и на другия ден пада един мн голям смях и изчервяване...сигурна съм че не сте обратни повечето добри приятелки са го правели някоя пиянска вечер...а за тва дали да и кажеш...я изчакай още един купон да сте двете да видим дали ще се повтори![]()
и спокойно тва е само целувка (аз първите дни имах ужасно чувство на вина) ама не е края на света
![]()
![]()
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
che kakav ti e problema?az redovno se celuvam s nai-dobrata mi priqtelka i nito sam obratna nito neshto ne mi e nared.prosto se zabavlqvame..![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...