- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- кучето
ми гътна се вместо в да му сипа вода в купичката му сипах кола за да видя дали 6те пие и то не пи и се гътна от дехидратация.майка ми не ми говори и незнам какво да пражя сега темата не е ебавка![]()
RUGBY is my life.Гатанки в мрака.
Това истина ли е ?Много странно кучето ти да умре от кола.За първи път чувам такова нещо
p1k moito se g1tna ot kur6um u glavo![]()
moeto gu4e sa6to e pilo kola i o6te si e jivo.... a za da umre ot dehidrataciq trqbva da e stoqlo nqkolko dni bez voda taka4e istoriikata ti e qko nedostoverna...
taka4e 6to ne zeme6 da se gramne6![]()
Абе вие тъпи ли сте или не можете да четете.Кучето НЕ Е пило кола.Не е искало да пие и се е дехидратирало.А автора.....ти си садист!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Абе, вие знаете ли колко време трябва да стои без НИКАКВИ течности, за да умре от дехидратация?! Не ми звучи реалистична историята ти...
Е, ако все пак е вярно, сори за кучето ти. Моето си пие кола на корем![]()
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
темата не е ебавка сипъх му кока кола в паницата и заминахме за 1 седмица в скопие !!!а 4овек умира за 3 дена без вода представете си ку4е....
![]()
RUGBY is my life.Гатанки в мрака.
ako tova naistina e vqrno smqtam 4e prosto nqma kakvo da napravi6 za ad ti progovori maika ti.... 6te trqbva da iz4aka6 da i mine... samo da popitam kak podqvolite ti skimna da sipe6 na miloto jivotin4e kola vmesto voda i go zarejete za tolkova vremeПървоначално написано от PK*ЛК
![]()
а ти кво очакваше да стане с тая идиотщина.....може би кучето ти хубаво да си пие кола и кат дойдеш да мята опашка и да вика "Бамбууууча" Горкото животно, мн тъпо си постъпил/а
Ебаси семейството.Щастливо куче викаш,а.Първоначално написано от PK*ЛК
Хората които имат кучета обикновенно се отнасят с тях...едва ли не както с всеки член от семейството.Или си много малък или просто отчайващо безотговорен.
...Ще прощаваш,не вярвам родителите ти да са толкова глупави за да оставят куче на паница кола за една седмица.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
...от сладкото ще да е....предполагам...
Амин! Не знам защо,но не мога да спра да се смеязнам,че не трябва,но не мога да спра!
![]()
dance
Еми вземи ново куче, съмнявам се старото да се възкреси!
Голям съдист си ни6то 4удно 4е маика ти не ти говори![]()