- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера !!!
Taka iskam tuk da se obarna kam momi4etata sa HELP!Za6toto v tozi forum 4eta kakvi li ne tapotii za ogolemiavane i mislia 4e ne e redno ... Nekoi 6e zagazi mn qko i togava 6te go pitam!!!Momi4eta pls obiasnete im ne6ti4ko 4e taka kakto e tragnalo ...![]()
Еми размера определено не е важен . . . по-важна е техниката.Освен това е доказано ,че 8 см . са напълно достатъчни да задоволят една жена ,а всичкото друго вече са претенции от нейна странаТака ,че момчета не се спичайте
![]()
![]()
незнам задругите момичета ,но лично за мен размера не е от значение ...след като съм с този човек едва ли е заради размера и секса!![]()
Преди мислех,че размерът е от огромно значение. Отдавна съм на друго мнение. Наистина по-важна е техниката![]()
Smile!?
Ami zaviisi no i spored mene razmera ne e ot golqmo zna4enie ,oba4e ako pogledm i ot druga starna mai po -dobre ako e po edri4ak ..
Абсолютно :PПървоначално написано от kifla
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Momi4eta stra6no mnogo vi blagodaria ama prosto ne se sdarjah kato 4etoh kakvi raboti var6at prosto e jalko ... neosaznavat 4e 6te si dokarat belia i posle .... nadiavam se vsi4ki da go osaznaiat vazmojno nai-skoro ...10x momi4eta![]()
![]()
Za men e важно не размера, а това какво прави момчето и как го прави, тоест както казаха техниката! Освен това от първостепенно значение е да има страст между двамата, привличане. Ако няма страст, няма и удоволствие. Та ми е все едно дали на момчето ще му е 14 или 19 см!
Vsi4kite ste pravo oba4e eto 4e nekoi prosto nego razbirat ili po skoro neiskat da go razberatnz za6to e taka prosto 6te se osakatiat
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Е тая тема ми трябваше да си върна гадното настроение. Аве пачанга, ша ти насоля носа крив! И 90% от лапиштаците от женски пол до 12 клас се обличат просто смешно, грозно и неатрактивно! Аде се да им обясним че не мязате на нищо! Дънките с надупчени колани и якета с пух по качулката, а и някакви рибарски ботуши, бухнала прическа и цайси 5 номера по-големи. Батка казвам ти ей напълвам гащите от смех като ги видя некви такива, както и да е. Е, по смешно е като видя няой недуоформен пендел, ама те се прошарват освен другото. А пък размера е въпрос на надмощие сред мъжете. Затото може да съм мутряга с 5 мил в джоба, вила на 4 ет. и пр. Ама да мие е нюню, молив, в същото време някакъв прошляк дето е грозен беден и педераст, може да го вади еьеьееее, гергана! Та затова, иначе някоя от гореспоменатитие фешънки, викат те че 20 им е таман, ама реално като ги понатиснеш и почват да пискат на умряло, това е да се правите на оборотни, нищо повече.Първоначално написано от !?
Te priatelu ustati te sa mnogo ama tova e 4e u6ite im ne 4uvat kakvo govori ustata im... pak i 6a se osakatiat we mn sa glupavi jalko e razbira6 li ... az za tova se obarnah kam jenskite 4e pone tqh moje da gi poslu6at ... nadiavam se
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!