Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Хм...това,4е моми4етата с лош успех са пове4е харесвани е вярно...Но моми4етата,които си у4ат уроците гледат много по-разли4но на живота и нещата от живота...Те могат да се справят п-добре с проблемите и са по-отговорни ...Не мисля,4е мом4етата биха искали гаджета,които само на външен вид да са хубави,но да не могат да убелят нито едно вярно или смислено изре4ение..."Лошите моми4ета" се интересувам само от външния си вид и от забавления...В моя клас поне 80% са такива и затова...понеже съм 7 клас и мн. се радвам,4е ще се махна и пове4е никога няма да ги виждам ...Те нямат нагласа към живота и всъщност хи4 не знаят какво правят...камоли като тръгнеш да им говориш за уроци или важни неща да те разберат ...Аз на такива им викам ЗАДРЪСТЕНЯ4КИ,защото е така...Никой не иска да има тъпо гадже нали?! Пък и умните и добри моми4ета са много по-добре мисля,4е изясних защо...
Точно пък тия "добрите момичета" не знаят какво е истински проблем и кое е наистина важно! Те са хората с по-силен характер! (е има и случаи в които са пълни идиотки). А ти кво с приятелката си уроците си ли обсъждате?????? Хъх всъщност се съмнявам да имаш приятелка... Като остарееш дали няма да се питаш "Какво направих аз? Добре ли си живях живота?"

Лошите момичета са по-харесвани,защото не ти отказват среща,можеш да си говориш с тях щото не са ограничени със училището и имат много повече опит в живота,не ги интересува комунистическото мнение на родителите им, правят по-интересни неща и ти е приятно да си с такива! И не става дума само за момичетата.