- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Надебеляване?
Здравейте! Я дайте съвети за надебеляване. На 15 съм..163 см...46 кг. Много съм слаба, кокоалите ми тежат..айде помагайте плс..всичко е от полза..
Ми яж пове4е мазни храни от които се дебелее.Яж и мн хляб![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
мазни храни ям от време на време, а хляб ям по 5-6 филии на ден, ако не и повече. ..
drink БозАаа![]()
![]()
![]()
![]()
помага от личен опит знам още се опитвам да си възвърна старата финнна,слабичка фигурка
почти успях де
![]()
emii ... masni ne6ta .. xlqb .... 6okoladi i takiva ne6ta ,.,... ot tav nai-mn se debelee![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Po dobre sloji nqkoe mesce na kokalite ne maznini...Nikoi ne iska da e mazenpovqrvai mi ... Za tova qj pylnocenno ... i ne se lishavai ot nishto Meso,Qica,Oriz i Nesquick
![]()
Bozata ne zabravqi ... Togava ne kokalite a cicite shte ti tejat :P :P
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ей да ви попитам.... 50 кг. на 167 г-д височина (ако не и повече) ....дебела ли съм![]()
То си е до човек. Примерно аз по цял ден ям, но съм много слаба. Имам приятелки, които се хранят нормално, но са пълни ... Ти щом казваш, че си ядеш всичко и не става, консултирай се с лекар. Нека да ти направи специална диета, от която да надебелееш.
magity - погледни се в огледалото и сама ще разбереш! Ако се харесваш значи всичко е точно!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
offf i az sym takaaa...ot mnogo vreme se opitvam da nadebeleq( ne sym bolna) qm si redovno ama prosto nestava![]()
![]()
![]()
![]()
super mnogo se draznq. nai-gadnoto e che mi kazvat che sym s perfektna figura, ama az kato ne se haresvam sama...
![]()
аз съм 160 см и тежа 43 килца![]()
http://www.letsgym.com/2008/01/09/applied-math/ тук може да намериш нещо (не съм чела щото ме мързи и не ти гарантирам нищо)![]()
абе момичета я се спрете с тия теми за отслабване и надебеляване организма ви си знае работата и всяко нещо си идва с времето.
Все пак си на 15 години какво искаш повечеаз от 12 до 19 години си седях 46кг без да кача и грам, после постепено организма си набави нужното
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
NE NE NE ne qj mazni hrani be abe apfff moje da se orazuva zelulit i si4ko OFofofofo
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мм това е много вярноПървоначално написано от Water_lili
![]()
ако става дума за надебеляване или за отслабване недейте още от малки, тъпо е, както каза Лили (предполагам) всичко ще си дойде с времето...