.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Надебеляване?

Здравейте! Я дайте съвети за надебеляване. На 15 съм..163 см...46 кг. Много съм слаба, кокоалите ми тежат.. айде помагайте плс..всичко е от полза..

Ми яж пове4е мазни храни от които се дебелее.Яж и мн хляб
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

мазни храни ям от време на време, а хляб ям по 5-6 филии на ден, ако не и повече. ..

drink БозАаа помага от личен опит знам още се опитвам да си възвърна старата финнна,слабичка фигурка почти успях де

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    emii ... masni ne6ta .. xlqb .... 6okoladi i takiva ne6ta ,.,... ot tav nai-mn se debelee
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Po dobre sloji nqkoe mesce na kokalite ne maznini...Nikoi ne iska da e mazen povqrvai mi ... Za tova qj pylnocenno ... i ne se lishavai ot nishto Meso,Qica,Oriz i Nesquick
    Bozata ne zabravqi ... Togava ne kokalite a cicite shte ti tejat :P :P
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    ей да ви попитам.... 50 кг. на 167 г-д височина (ако не и повече) ....дебела ли съм

То си е до човек. Примерно аз по цял ден ям, но съм много слаба. Имам приятелки, които се хранят нормално, но са пълни ... Ти щом казваш, че си ядеш всичко и не става, консултирай се с лекар. Нека да ти направи специална диета, от която да надебелееш.

magity - погледни се в огледалото и сама ще разбереш! Ако се харесваш значи всичко е точно!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от magity
    ей да ви попитам.... 50 кг. на 167 г-д височина (ако не и повече) ....дебела ли съм
    Е, то зависи от структурата ти...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от magity
    Е, то зависи от структурата ти...
    \/
    ако дадеш снимка може и да те преценим :P

offf i az sym takaaa...ot mnogo vreme se opitvam da nadebeleq( ne sym bolna) qm si redovno ama prosto nestava super mnogo se draznq. nai-gadnoto e che mi kazvat che sym s perfektna figura, ama az kato ne se haresvam sama...

Град
    in your sweet dreams
    аз съм 160 см и тежа 43 килца

http://www.letsgym.com/2008/01/09/applied-math/ тук може да намериш нещо (не съм чела щото ме мързи и не ти гарантирам нищо)
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Голям фен
    Град
    Констанц
    абе момичета я се спрете с тия теми за отслабване и надебеляване организма ви си знае работата и всяко нещо си идва с времето.
    Все пак си на 15 години какво искаш повече аз от 12 до 19 години си седях 46кг без да кача и грам, после постепено организма си набави нужното
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    NE NE NE ne qj mazni hrani be abe apfff moje da se orazuva zelulit i si4ko OFofofofo
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    абе момичета я се спрете с тия теми за отслабване и надебеляване организма ви си знае работата и всяко нещо си идва с времето.
    Все пак си на 15 години какво искаш повече аз от 12 до 19 години си седях 46кг без да кача и грам, после постепено организма си набави нужното
    мм това е много вярно
    ако става дума за надебеляване или за отслабване недейте още от малки, тъпо е, както каза Лили (предполагам) всичко ще си дойде с времето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си