.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Скука...

Скука...

neshto me e hvanala nqkakva skuka naposledak.. vsi4ko mi e sku4no.. vsi4ko mi pisva .. i vse sum nqkakva namrashtena.. koeto ne e normalno za chovek kato men.. koito vinagi e usmihnat kvoto i da stava nishto nemoje da me nakara da se nataja.. adski vesel chovek sam po princip.. a ot nqkolko sedmici.. nishto ne me trogva.. nishto ne me razsmiva.. i ot vsi4ko mi pisva.. dori ot priqtelite .. ot horata kato cqlo abe ot vsi4ko.. na kakvo moje da se dalji tova spored vas...??? a i iskam da se zapoznaq s novi hora zashtoto si mislq 4e pri4inata moje da e tova 4e mi e omraznalo ot horata okolo men.. kak da stane tva kato jiveq v malak grad?
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица.
    ramaiana
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми сега на мода са запознанствата по Skype (програма за чат).Тези със сайтовете за запознанства са вече изтъркана работа.За това добавяш си абонати и се запознаваш, а може и музика или картинки,а защо не и филми да теглиш аз например така си убивам скуката.

С Уважение Кристиян
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен
    Град
    София
    Иэпадала съм в подобно състояние и энам,че е доста неприятно.Една приятелка също скоро беше така.
    Ако искаш да поговориш с някого эа това,пиши ЛС
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Хвани си гадже! Бъзик, бъзик ама честно казано и на мен всеки ден ми беше така безразличен както и на теб докато не срещнах моето момче. Е ся гледай да не е някой лигльо
    Между другото на колко си години? От любопитство питам
    >>> House Music <<<

Град
    В страната на чудесата
    Това , че си в малак град далеч не значи ,че няма с кого да се запознаеш.....Не знам на колко си но пък аз съм в университет и то в Благоевград.....Не е кой знае колко грамаден , но пък всеки ден се виждам с нови хора и се запознавам с тях....НА пък от това ми писна просто защото не можеш да установиш ясни отношения сд тях....

Скуката на дали е от хората....Вярно е че повечето са стериотипни и скучни но ти си подбираш приятелите и вероятно знаеш защо са ти дружки а?

Аз например за да си убия скуката ходя на лекции които не са ми от специалността....Режисура.... Антропология.....Танци.....И макар с колегите ми да не се понасяме се виждаме всеки ден и се подминаваме.....ТОва пък те разсмива.....Намери простите радости.....Не знам как просто и аз не съм ги открил....

Ако ти се говори пиши на ЛС....АКо ли не просто дерзай и си дай време....
    Всичко най от мен....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

ami problema e tam 4e imam mnogo poznati i priqteli.. no neznam kakvo mi stava prosto nishto naposledak ne mi e interesno.. pisva mi.. doskuchava mi.. omrazva mi .. i zatova si pomislih 4e e ot horata shtoto sam sviknala s tqh.. i vse si znaem nashite neshta.. pravim si edni neshta.. i si misleh 4e moje bi iskam da se zapoznaq s novi hora .. za da mi stane po raznoobrazno i po razli4no.. abee moje neshto da mi ima ot vremeto moje da e.. prihvashtat me vsqkakvi.. ligaveshki....Shte mine sas sigurnost .. dano samo dokato tova stane da ne sam isperkala
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си