- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос Към момчетата
В няколко теми прочетох нещо интересно....наистина ли едно момче би се радвало ако е първият на момичето
да.... какво толкоз шокиращо има в това![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ДAA
Кое му е чудното. Бахти ти ще кажеш, че сме баси извергите...
Започвам да разбирам гейовете...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Сложила съм грешната емотиконка....исках да сложа тая дето се чуди![]()
![]()
![]()
Сори![]()
![]()
![]()
![]()
ДА определено би се зарадвал
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Mi da zashto ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da
sex bira i pari e tva e givota
Дам винаги е хубаво да си първият
На мен пък ми е все тая дали съм първия на партньора си... никога не съм се замислял даже....![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
mm az bih se radval mn osobenno ako e momi4eto koeto haresvam mn.....men li4no mn 6te me izkefi iskam da i ostavq priqten spomen ot parviq pat kolkoto e vazmojno tva![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sam90'
bravo-te da ni puskat pak tva dali sme parviq posledni sredniq ili predposledniq e bez zna4enie samo da ne sme na susha
Много ясно бе мацка.Ти кво мислиш че ше се кефат повече на некви ебани ебани та усрани?
аз не бих се радвал щото 2 пъти съм отварял момиче , първия път не ми стана щото беше адски претесненa следователно и аз се притесних и стана да си е*е маиката , втория път след дискотека докарах една в къщи приличаше на момиче което го е правело много пъти а се оказа девствена, та легнахме на спалнята на нашите и докато го вкарам 4-5 пъти и стана една голяма червена локва, и сле наложи да хвърлям чаршафа , после не ме питаите какво съм обяснявал за тоя чаршав хахахаха , както и да е.... личното ми мнение е че не обичам да съм първи !![]()
Ami predizvikva vazhi6tenie pak i 6tom ti e pusnala zna4i ti ima stra6no doverie i te haresva ... prosto tova se predizvikva instiktivno i prosto se gordee6 sas sebe si i postignatoto mn e qko tova 4uvstvo![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Зависи от момчето.
Ако е някой бройкаджия няма да се изкефи, сигурно ще си мисли, че няма момичето няма опит.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Sam90' написа:
На мен пък ми е все тая дали съм първия на партньора си... никога не съм се замислял даже....
bravo pi4 i az tu mislq oba4e vse pak da nee nekva de se ... na poraziq ako me razbirate no predpo4itam ako mn siq xaresvam i dori obi4am tq da mi e purvata :P![]()
![]()
![]()
4estit praznik na studentite
![]()
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
Да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()