.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ох ще откача ;(

ami trqbav da spodelq s nqkoi za6toto 6et poludeq!Zna4i imam si priqtel ot mesec i ne6ot nqkade ve4e sme zaedno...ama tolkova mnogo go obi4am kak uspq da me nakara za tolkov akratko vreme da go zaobi4am tolkova no tova e fakt..Ta zna4i toi ima reg v edin ot saitovete za zapoznanstva i az skoro mu razglejdah profila is e natyknah na edni mn gadni komentari ot edno momi4e...gadni za men de ugovoarqha si sre6ti i si govoreha na bebo i tem podobni adski mi stana kofti ot tova..Spodelih s nego 4e sam vidqla komentraite i toi kaza 4e nqma ni6ot i tova e smao 4at i ako ne e iskal da gi vidq 6tql da gi iztrie i az mu se doverih ..no dnes pak vidqh takia komentari be6e i pisla 4e moje da se vidqt kogato iska i za nego nqma problem i tova li e samo 4at?!Vyobrazqvam li si ili ima ne6to!!Poludqvam nz kakvo da pravq ;( ..pone da be6e hubava tq prili4a na travers ...

Мега фен
    Град
    София
    Притесняваш се иэлишно.Насйтина,ако е искал да не ги видиш-нямаше да ти даде рега си или поне щеше да ги иэтрие.Надале е толково эле.Не се притеснявай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    У нас
    а ти що не направиш същото,ако той твърди ,че те обича бъди гадна
    Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...

pitai go otnovo i go slu6ai vnimatelno kakvo 6te otg i dali 6te previ nqkfi grimasi.ako ve4e tezi ne6ta sa nalice ne misli 4e tova e ,,samo 4at" [/u]
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    Там, където е сърцето...
    Неизключвам възможността да са само приятели, но чесно казано ме съмнява... Говори с него, какво е тва ходи с теб, а си уговаря срещи с друга и още повече и позволява да те убижда... Сериозно се замисли дали този човек държи на теб,щом допуска такива неща.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Неизключвам възможността да са само приятели, но чесно казано ме съмнява... Говори с него, какво е тва ходи с теб, а си уговаря срещи с друга и още повече и позволява да те убижда... Сериозно се замисли дали този човек държи на теб,щом допуска такива неща.
    +1

Мега фен
    Град
    София
    Абе хора много сте консервативни,бе
    Що пък като ходи с нея ,трябва иэлиэа само и единствено с нея ?
    Може да си оговаря срещи и с други момичета,-това не оэначава нищо,а и няма лошо.
    Пак каэвам-мсиля,че се притесняваш иэлишно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Sashkov
    а ти що не направиш същото,ако той твърди ,че те обича бъди гадна
    Мислиш като мен
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Ами аз мисля 4е 6том ти е позволил да му 4ете6 коментарите няма ни6то нередно Но ако запо4нат да излизат прекалено 4есто и не ти обръ6та достатъ4но внимание има не6то гнило.Напр.:Ако прекарва пове4е време с нея,а пренебрегва теб

разбирам те, гадно си е по добре му кажи че не ти е приятно да се държи така с др девойчета =D>

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен няма смисъл да се притесняваш, но просто му кажи, че не ти е приятен начина на писане, в смисъл това, което си пишат и т.н.Ако нищо не е - няма да направи проблем.

Тоя май те има за глупачка(каквато всъщност си(без да ми де обиждаш),щом си уговаря срещи с друго момиче,като дори не си прави труда да го скрие от теб.Трябва да му потърсиш сметка.

Град
    Over the hills and far away
    Положението е доста кофти...но ти не се притеснявай излишно може би наистина са безсмислени коментари \/ въпреки че на твое място бих ги прекратила мноо щяха да ме дразнят

И защо по-точно да му търси сметка?
    Значи след като той е с нея значи останалите момичета за него трябва да са мираж? И той няма право на личен живот... интересна логика.
    Ако имаше нещо нямаше да ги видиш тези коментари. Отделно, че това, че си говорят на бебо ама съвсем нищо не значи. Ако пък толкова се притесняваш го помоли някой път да излезете тримата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Дали не иска да те накара да ревнуваш?

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Може да си оговаря срещи и с други момичета,-това не оэначава нищо,а и няма лошо.
    нали се сещаш, че от среща до среща има разлика?
    Не ми се струва особено нормално да си определя среща, да излиза с някоя непозната, с която си говори дори на 'бебо' и други умалителни. Аз също бих се обезпокоила. А пък това, че не ги е трил.. ако няма кой знае колко силни чувства към момичето, може да му е все тая дали тя ще ги види или не... и ако му вдигне скандал - добър повод да се разделят да речем, защото той ще може да изтъкне, че тя му няма доверие или че го следи и му проверява кой к'во му пишел. И се измъква, а м/увременно той излиза с другото си 'бебо' и рай... той е чист, че и с ново гадже...

хипотетично само..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не ми се струва особено нормално да си определя среща, да излиза с някоя непозната, с която си говори дори на 'бебо' и други умалителни. Аз също бих се обезпокоила. А пък това, че не ги е трил.. ако няма кой знае колко силни чувства към момичето, може да му е все тая дали тя ще ги види или не... и ако му вдигне скандал - добър повод да се разделят да речем, защото той ще може да изтъкне, че тя му няма доверие или че го следи и му проверява кой к'во му пишел. И се измъква, а м/увременно той излиза с другото си 'бебо' и рай... той е чист, че и с ново гадже...

хипотетично само..
    Съгласна съм.. Замисли се какви са чувствата на този човек към теб и дали си заслужава. Не му позволявай да те мами, по - добре изяснете нещата открито, поне да сте наясно веднъж завинаги, пък и ти ще се успокоиш.. Успех!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami kaji my 4e ne ti e priqtno po tozi nachin da razgovarq s momi4etata dori i da e v 4ata. toi e 4ovek i shte razbere.Puk ti ako ne iskash da se draznish i ako my imash doverie spri da vlizash v tozi sait...

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    ami kaji my 4e ne ti e priqtno po tozi nachin da razgovarq s momi4etata dori i da e v 4ata. toi e 4ovek i shte razbere.Puk ti ako ne iskash da se draznish i ako my imash doverie spri da vlizash v tozi sait...
    Това дали ще влиза в сайта или не е все тая, просто няма никакво значение. Това, че ходите не е причина той да не забелязва останалите момичета, нормално е да има приятели и приятелки. Ако му вдигнеш скандал той може да го приеме като сцена на ревност, което не се харесва много, много от момчетата. Просто му кажи, че не ти е приятно да разговаря с други момичета с обръщения като "бебо" и др., няма от какво да се притесняваш.

Успех
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

хипотетично само..
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си