Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
Неизключвам възможността да са само приятели, но чесно казано ме съмнява... Говори с него, какво е тва ходи с теб, а си уговаря срещи с друга и още повече и позволява да те убижда... Сериозно се замисли дали този човек държи на теб,щом допуска такива неща.
Абе хора много сте консервативни,бе
Що пък като ходи с нея ,трябва иэлиэа само и единствено с нея ?
Може да си оговаря срещи и с други момичета,-това не оэначава нищо,а и няма лошо.
Пак каэвам-мсиля,че се притесняваш иэлишно.
нали се сещаш, че от среща до среща има разлика?
Не ми се струва особено нормално да си определя среща, да излиза с някоя непозната, с която си говори дори на 'бебо' и други умалителни. Аз също бих се обезпокоила. А пък това, че не ги е трил.. ако няма кой знае колко силни чувства към момичето, може да му е все тая дали тя ще ги види или не... и ако му вдигне скандал - добър повод да се разделят да речем, защото той ще може да изтъкне, че тя му няма доверие или че го следи и му проверява кой к'во му пишел. И се измъква, а м/увременно той излиза с другото си 'бебо' и рай... той е чист, че и с ново гадже...

хипотетично само..
Съгласна съм.. Замисли се какви са чувствата на този човек към теб и дали си заслужава. Не му позволявай да те мами, по - добре изяснете нещата открито, поне да сте наясно веднъж завинаги, пък и ти ще се успокоиш.. Успех!