.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Отчаяна съм...

Ами става въпрос за 1 момче по което съм хлътнала адски силно.Преди 3 седмици имах рожден ден и стана така, че онази вечер бях с него...бях много щастлива, защото го харесвах от доста време.И така онази вечер бях адски щастлива.С него сме в 1 училище и всеки ден го виждам.Имаше период в който не ме поздравяваше и аз страдах много, но един мой приятел ми каза че е говорил неща за мен...и за мен беше мн по-добре, че не се поздравява, защото мислех че ще го забравя по-лесно, но грешах.Преди 1 седмица отново започна да ме поздравява, да се усмихва и т.н. Преди 2 дни един негов мн добър приятел ми каза, че наистина е говорил разни неща за мен, но само за да не се цепи от компанията и К(така ще го нарека момчето, което ме кара да страдам) е споделил на приятелят му, че искал да бъде с мен, но неможе.....а аз постоянно плача и нямам представа какво да правя, моля ви да ме посъветвате какво да правя...
    ***Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е да си самотен сам...***

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не прави-ако някой не те иска не можеш да го накараш да те поиска.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Qvno si pokazala po nqkakuv na4in,4e go haresva6.Moqt suvet e da ne se durji6 taka.Ne mu pokazvai,4e''umira6'' za nego.Po tozi na4in moje6 da stene6 pri4ina za podigrafki ot negova strana.Jelaq ti uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мега фен
    Град
    София
    Добре де,след като и ти го харесваш и той теб-какъв ти е проблема Просто някой път поговори с него и ву кажи,че и ти искаш да си с него.
    [size=7][b][u]fosse cos

и моят съвет е да не правиш нищо

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ако достатъчно те харесва той, ще намери начин да ти го каже и да бъде с теб и ще намери начин и да бъде в своята компанията, а също така и в твоята без нито едната страна да страда...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Ama problema mi e, che nz dali toi naistina me haresva.Zashtoto sled kato razbrah onezi neshta, koito e govoril za men i mi stana mnogo gadno.A negoviq pritel me obejdava che toi e nqkuv super tochen,che si zaslujava i t.n. , a momche ot negoviq klas mi kazva che e bokluk,che ne si zaslujava i razni takiva....iskam,strashno mnogo iskam da go zabravq,no nemoga.Postoqnno mislq za nego,vseki den go vijdam i...otkacham veche...Molq vi pomognete mi,mn blagodarq za otgovorite vi dosega. I ne sum mu pokazvala che "umiram" za nego,dori kogato go vidq v daskaloto se pravq che ne mi puka,no....POBURKVAM SE
    ***Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е да си самотен сам...***

Да говори разни неща по твой адрес и ти да продължаваш да го харесваш?? Я се стегни, момиче, имай малко достойнство и го забрави тоя.. Не те заслужава! Дано по - скоро намериш някой по - добър и бъдеш щастлива!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на koalka
    Вместо друг да ти казва какво той е казал - вземи поговори с него на четири очи.Ето, сега вместо да се чудиш защо не може да сте заедно, вземи го питай.

Прави се на недостъпна и безразлична така ще привлечеш внимание ..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the lonely girl'92
    Ama problema mi e, che nz dali toi naistina me haresva.Zashtoto sled kato razbrah onezi neshta, koito e govoril za men i mi stana mnogo gadno.A negoviq pritel me obejdava che toi e nqkuv super tochen,che si zaslujava i t.n. , a momche ot negoviq klas mi kazva che e bokluk,che ne si zaslujava i razni takiva....iskam,strashno mnogo iskam da go zabravq,no nemoga.Postoqnno mislq za nego,vseki den go vijdam i...otkacham veche...Molq vi pomognete mi,mn blagodarq za otgovorite vi dosega. I ne sum mu pokazvala che "umiram" za nego,dori kogato go vidq v daskaloto se pravq che ne mi puka,no....POBURKVAM SE
    Ти все пак го поэнаваш.Би трябвало да имаш иэградено мнение.Вместо да слушаш хорските глупости,слушай себе си.Опитай сама да си решиш проблема.Просто рискувай.Както ти каэах-някой път поговори с него и му сподели эа чувствамата си.Това е най-доброто,което можеш да направиш.В противен случай ще продължиш да се тормоэиш,а реэолтат-никакъв..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    \/!|)!|\|
    Разбери той какво мисли щот по всяка вероятност някое момиче което се чуства застрашено от теб пуска разни слухове наляво-надясно и се проба да те отчая и да се откажеш от момчето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си