- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я си помислете!
Полислете си от кой и кога ще забременеете,защото като се случи нежелана бременност следват аборти.
Какво е аборт?
ЛЕГАЛНО УБИЙСТВО!!!
Незнам чия зъвест би понесла това:
http://vbox7.com/play:9a0688d5
За съжеление статистиката е само в щатите.
swords1010:
ВНИМАНИЕ!!!
Кадрите, които ще видите в клипа, не са подходящи за деца и лица със слаби сърца!
Аборта до 28мия ден на бременноста е легален. Тогава получаваш собствено сърцебиене. Помисли си какво е кръвта на човек. (Битие 9)
Аз пък съм за кастрирането на бездомните кучетаПървоначално написано от foxy-to
![]()
![]()
П.Т.И аз съм "за" абортите и foxy-to показа добри причини за извършването на аборти.
П.П.Мъжките к'во се изказвате.. не раждате вие до колкото знам![]()
MNOGO protiv aborta sum![]()
Az sum na menieto,che ako ti se sluchi neshto v toq jivot,znachi e trqbvalo da stane! Ako na men mi se sluchi nedai si boje,shte napravq vsichko po silite si,no shte go rodq! Protiv abrtite sum! Tva za men e nai-golemiq grqh!
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Razbira сe. vie vikate az sym protiv ama 6toto ne ви се е случило да надуете корема на 16 години и да знаете какво Ви чака в къщиПървоначално написано от foxy-to
![]()
kakvoto i da me 4aka bih rodila deteto.1vo za6toto tova e 4ove6ki jivot i drugoto e 4e moje da stane uslojnenie da ne moga da imam deca pove4e nikoga.![]()
aborta e lo6o ne6to no koe e po-lo6o aborta ili tova da rodi6 dete i da go zahvurli6 v nqkoi dom i ako ostane pri teb da go bie6 kara6 da prosi ili prostityira koe izbira tova e vuprosa da skape6 kakto tvoq jivot taka i tozi na deteto si ili da aborti4a6 spasqvaiki pone sebe si zn 4e e egoisti4no i gadno no koe e po-gadno .....
Има доста да се спори,по този въпрос.За повечето жени/девойки , абортът е единствения възможен изход от ситуацията.Много е неприятно да се разглежда,едно бебе като пречка,като проблем,още по-тежко е когато то е нежелано и е било,просто една "грешка".
Да,НЕ Е хуманно.Човек винаги има избор,важното е да направи по-добрия.Хората имат ралични възгледи по въпроса да един аборта,може би си е убийство,за други пък е начин да избягат от ситуацията,поради ред причини,да оставят отговорността,там някъде...защото просто не са били готови да я понесат...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да, кадрите от филма са стряскащи... Но понякога абортът наистина се явява единственият изход, който имаме - можем ли да обречем живота на едно дете само защото ние не сме били внимателни? Знаете ли как ще се чуства това дете когато порасне и евентуално разбере, че е било "грешка" и се чуства виновно, че майка му живее еди-как-си? Естествено, че няма да съм въодушевена от идеята да убия една част от себе си, че почуствам празнина... но не винаги има напълно правилно решение и се налага да изберем по-малкото зло.
А момчетат, които се изказват срещу аборта - разсъждавате различно, защото не вие раждате, не вие надебелявате с 15-20 килограма, не вие стоите будни по цяла нощ, защото бебето има колики и не може да заспи, нали?
Имам една позната,която забременя със 300 зора В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ при усложнения и приятеля и я заряза,точно когато разбра,че е бременна!
Сега не би искала да абортира,защото може никога повече да няма деца!
АЗ СЪМ ПРОТИВ АБОРТИТЕ,но във КРАЙНИ СЛУЧЕИ съм ЗА!
Ако е жертва на изнасилване от ИЗРОД,аз не бих понесла да отгледам триоко дете в къщата си![]()
Просто не е за вярване какви мутанти излизат от такива умствено изостанали наркомани и изнасилвачи!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Да, бъдете си против аборта като забременеете на 15 и няма как да гледате това дете...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Боже..клипа е потресаващ.Особено това последното..в 6-тия месец..то си е направо човек.И как го премета ония с ръкавиците....
Наистина не пожелавам на никои да стига до там,че да си маха детето..
Против съм,но понякога е неизбежно![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
искам да те вида после как ше са чудиш ко да праиш ако недай си боже те нападнат няколко мангала и та изнасилят кат животно...Първоначално написано от miss_91
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
emm nadqvam se 4e tova nqma da se slu4i...aa dali izob6to 6e ostana jiva...4e nqkolko mangala ne sa malkoПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
![]()
Последното бебе от клипчето гумено ли беше? Не бе.. просто щото аборт може да се направи до 3я месец, а онова беше на 6.
Я върви се гръмни с тия измишльотини, ако обичаш.. пробутвай ги на някой друг.![]()
Собственост на Canis_Dirus
А ако случайно момичето да забремене, кво да се създава обществена измет и паразити ли?
az sam po skoro protiv abortite... za6toto sled edin abort moje pove4e nikoga da nqma6 deca....
тва са гумени човечета ле.Ембриона изглежда по съвсем различен начи.Хой да вързваш 1 клас с тва клипче.
kato bqh malka ima6e edna "kaka" ot na6iq hvod koqto rodi na 16. za 6tastie 20 godi6noto i gadje ne q izostavi. oba4e tq dori ne moja da zavar6i sredno, da ne govrim za vis6e! 4esto kato si igraehme pred vhoda gi zasi4ahme da se vra6tat ot magazina s po nqkolko sve6ti 6toto vse nqmaha tok. nqmaha i pari 6toto tq nqma6e obrazovanie za da si nameri rabota.i kvo? maika i be6e po4inala, ba6ta i pomaga6e s kvoto moje ama pak ne uspqvaha. i aide rajdaite mi na po 16 godini! az imah jiv primer 4e abortite ne sa lo6o ne6to.
Много е просто,не забременявайте нежелано!
Само за 10 сек кеф без презерватив проваляте 2 живота(ако няма аборт) и 1 ако решите да си убиете детето.
Въпреки че съм сигорен че това никога няма да се случи с мен,ако трябваше да избирам и майката е супер безотговорна ще поискам само от нея да роди детето а аз ще се опитам да се оправям.Няма да мога да понеса детска смърт.
ama ti si bil mom4e! emi togava ne mi govori 4e ne trqbva da se pravqt aborti kato neznae6 kakvo e. ti go vijda6 ot savsem razli4na gledna to4ka, i dovodite ti (pone za men) sa savsem bezsmisleni. plus tova nikoga nqma rajda6. a i mn 4esto dori i da se pazi6 moje da se skasa prezervativa i pak da stane gaf nali, vapreki 4e si bil otgovoren i si si go slojil predi da go r1gne6.