.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Имам една позната,която забременя със 300 зора В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ при усложнения и приятеля и я заряза,точно когато разбра,че е бременна!
    Сега не би искала да абортира,защото може никога повече да няма деца!
    АЗ СЪМ ПРОТИВ АБОРТИТЕ,но във КРАЙНИ СЛУЧЕИ съм ЗА!
    Ако е жертва на изнасилване от ИЗРОД,аз не бих понесла да отгледам триоко дете в къщата си
    Просто не е за вярване какви мутанти излизат от такива умствено изостанали наркомани и изнасилвачи!
    Това си е вярно, но аз все пак не успях да се сдържа да заплача, наистина беше тъжно как се погубват човешки животи заради грешките на другите...
    А относно тези, които са за аборта, след като някоя забременее на 15, да е мислила, преди да се е е*ала Щом не знае последиците, щом не е взела мерки, щом има вакуум в главата й, защо тогава да прецаква чужди животи, било то и на нейно дете?!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    varna
    ne vsqko momi4e, koeto zabremenqva na 15 go e napravila ot glupost! ve4e go pisah i pak 6te pi6a. ami ako se skasa prezervativa kakvo pravim?abe ne moga da vi razbera! ama ako vi doide na glavata 6te vi vidq kak 6te povtarqte:"aaa ne az s1m protiv aborta! 6te si ostavq bebeto ni6to 4e mama i tati sa mi qdosani i ne6tat da 4uqt za men, ni6to 4e priqtelq mi me izostavi kato razbra za bebeto, ni6to 4e nqmam pari da go otgledam. 6te go rodq i 6te si provalq jivota, zaedno s tozi na bebeto 6toto 6te raste bez ba6ta!" spored men to4no tova e jestoko!

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    ne vsqko momi4e, koeto zabremenqva na 15 go e napravila ot glupost! ve4e go pisah i pak 6te pi6a. ami ako se skasa prezervativa kakvo pravim?abe ne moga da vi razbera! ama ako vi doide na glavata 6te vi vidq kak 6te povtarqte:"aaa ne az s1m protiv aborta! 6te si ostavq bebeto ni6to 4e mama i tati sa mi qdosani i ne6tat da 4uqt za men, ni6to 4e priqtelq mi me izostavi kato razbra za bebeto, ni6to 4e nqmam pari da go otgledam. 6te go rodq i 6te si provalq jivota, zaedno s tozi na bebeto 6toto 6te raste bez ba6ta!" spored men to4no tova e jestoko!

+1 a i predstavete si 4e momi4eto e iznasileno i kakvo pravim zadurja deteto i vseki put kato go pogledne si pripomnq prejivqniq ko6mar namrazva deteto si skapva si jivota skapva i negoviq vupreki 4e ne e vinovno za ni6to ponqkoga e trydno da izbere6 ednata ot dvete zlini no ako moje6 za6to da ne izbere6 po-malkata

Аз по принцип съм против.....обаче има случаи, в които просто др начин няма - макар че аз мисля, че ако не си готов да си понесеш последствията от действията си, не прави секс.....ебати тука имам една фр която си праи секс без презерватив и даже не й пука...и какво после едно невинно дете трябва да плаща с живота си за това ли???Вярно, че това доста често се случва случайно ама ако не искаш да забременееш на 16 земи някави мерки,че после като изпаднеш в такова положение ще видиш против абортите ли си....
    П.П Има хора,които след изнасилване намират смисъл на живота си в това дете и даже смятат, че за злото, което им е било причинено, им се изпраща нещо добро за да осмисли живота им......
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.
    Аз пък съм за кастрирането на бездомните кучета

П.Т.И аз съм "за" абортите и foxy-to показа добри причини за извършването на аборти.

П.П.Мъжките к'во се изказвате.. не раждате вие до колкото знам
    +1 \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

е тва беше брутално.вече си промених мнението за аборта..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Боже..клипа е потресаващ.Особено това последното..в 6-тия месец..то си е направо човек.И как го премета ония с ръкавиците....
    Наистина не пожелавам на никои да стига до там,че да си маха детето..
    Против съм,но понякога е неизбежно
    +1

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.
    Razbira сe. vie vikate az sym protiv ama 6toto ne ви се е случило да надуете корема на 16 години и да знаете какво Ви чака в къщи
    Съжелявам, но ако започнеш със секса, когато трябва да си играеш с куклите - твоя воля... После забременяла на 16 - АБОРТ . Виж ако си на 17-18 и разбереш че си бременна - КАКВО? Ще абортираш, защото си направила грешка? Защото приятеля ти ще каже "Аз няма да гледам дете - живее ми се" ? Защото няма да имаш пари? Ако наистина искаш да убиеш един човешки живот, животът който ти си създала, твоя воля... Изнасилване... Детето виновно ли е? Аз мисля,ако стане нещо (дано позачака още няколко месеца пък после да става к'вото ще...), ще си го гледам... Ебаси, да си убия детето, МОЕТО дете....?! Не,благодаря...

точно това беше смисъла на клипчето понеже Българско население се топи непрекъснато,а циганското се увеличава с всеки изминал ден,затова решиха да ни промиват мозъците с малумни клипчета.Много ясно,че ще има аборти по-добре едно дете изобщо да не съществува отколко да плаща цял живот за грешката на родителите.Не ми се пишат романи
    но За аборта съм

Голям фен Аватара на 50cent
    абе деца ми то затва си има презарвативи бе
    +тва решението за абортите не е само ваше ами и на мъжете които сме ги заченали тия бебета

Почти 100% е вероятността след аборт е да нямаш повече никога деца тва е мн гадно мога да обясня и как става всъщност той но ме мързи
    Само минавам!

Цитирай Първоначално написано от Mortificatiоn777
    Аборта до 28мия ден на бременноста е легален. Тогава получаваш собствено сърцебиене. Помисли си какво е кръвта на човек. (Битие 9)
    Абе, не е до 28мия ден.. А до третия месец. Както и да е.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Определено съм за абортите !!!!
    Това да унищожиж нещо в зародиш наистина граничи с убийство ОБАЧЕ
    по-добре ли е родиш дете да го обречеш на бедност или да го оставиш в дом за сираци или да го дадеш за осиновяване, това вече е равносилно на убийството....
    Едно непредвидено бебе особенно в детска възраст обърква целия ти живот.....Освен че ставаш родител а не си готов ти осъждаш детето си на твоето празноглавие някога и на грешките които неминуемо ще допуснеш Съсипваш своя живот на детето си и на родителите ти които се притесняват за теб и се питат къде сбъркахме.....
    Същото мога да кажа за хапчетата Анти бебе ескапели постинори и т.н. Дори възрастни хора на достатъчна възраст вземат решение да махнат бебето си защото нямат физическата или финанфовата възможност да го отгледат....
    ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ЗА!!!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Немо
    Почти 100% е вероятността след аборт е да нямаш повече никога деца тва е мн гадно мога да обясня и как става всъщност той но ме мързи
    прочетох всички мнения по темата...За и против аборта е много често дискутирана тема и жсеки има различни възгледи.Никога не съм била ЗА аборта, и всеки път като е ставало дума за аборт сън казвала 4е ако ми се случи да забременея никога няма да го направя.ОБАЧе.....
    както се спомена по-горе има случаи в които просто се налага.На 20години съм и лятото разбрах че съм бременна,исках си детенцето и се зарадвах като разбрах,НО бащата на детето реши че живота му като ерген без никакво грижи му е по-мил и си хвана чукалата.и какво се получи....тогава все още на 19,без работа,с незавурщено образование,с родители които не ме подкрепиха, но НАЙ-ВЕЧЕ ме притесняваше това 4е детето трябваше да живее без баща.И точно както говорех че никога няма да правя аборт,стана точно обратното.И така направих го.ИСКАМ САМО ДА ВИ КАЖА НЕ ГО ПРАВЕТЕ И ВИЕ!!!!!
    ПРОСТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКЕА ЕМОЦИОНАЛНА ТРАВМА СТАВА ДУМА!ДО ДЕН ДНЕшЕН МЕ ТОРМОЗИ МИСАЛТА чЕ СИ УБИХ ДЕТЕНЦЕТО.

Немо,БИ ЛИ МИ ОБЯСНИЛ КАК ГИ СМЕТНА ТЕЯ ПРОЦЕНТИ?
    ТОВА НЕ Е ТАКА!ВСИчКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДО КОЛКО Е КОМПЕТЕНТЕН ЛЕКАРЯ.НЕЗНАМ КАКВО Е ТОВА ВСИчКО КОЕТО МОЖЕш ДА ОБЯСНИш,НО ТОчНО ЗАщТОТО СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛА МОГА ДА ТЕ ОПРОВЕРГАЯ.ДА,ИМА ТАКАВА ВЕРОЯТНОСТ НО НЕ Е 100%

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Немо
    Това не е така. Знаеш ли колко жени са преживели принудителни и спонтанни аборти? не е гаранция, че ще имат нормално зачеване после, но в никакъв случай абортът не води до стерилитет. Ако абортът е направен като хората и в подходящите срокове, то рискът от усложнения е минимален.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си