.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Фълшиви презервативи !!!

Моля Ви кажете някои по здрави презервативи защото всички се късат точно накрая хелп

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Durex?
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Sofia
    Durex

Мацка може да ти се късат, защото незнаеш как да ги слагаш(или съответно приятеля ти)... иначе дюрекс са много добри.
    I see the world as a candy store

opitai lifestyle
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

opitai lifestyle ili beneton
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

До сега ( да чукна на дърво ) не се е късал нито един път. Ползвал съм Sportex, Durex и LifeStyle

durex no moje bi po-skoro nezn kak da gi slagate

Шом кат сички се късат накараи го да надяне един чувал на салама и нема са скъса,гаранция.

при мене и моя приятел като ползвахме дюрехс.... не знам нещо много се късаха и сега сме на виталис и не сме имали такива проблеми
    [img][/img]

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам какви презервативи използваш.Ако използвате един вид и почти всеки път се къса, значи не използвате този вид, нали?
    Дюрекс ти препоръчвам, здрави са.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Късали сме 1 презерватив-Спортекс............явно не знаете как се слага или партидата не е качествна. Защо той не си го води от тебе преди да свърши? така и да има проблем, поне няма риск да забременееш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си